Sisältöön
Olivia Klein

Olivia Klein Hydra Spray Toner hoitoneste 150 ml

18,90 €
126,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Runsaasti aloe veran lehtimehua ja ruusunkukkavettä sisältävä hoitoneste, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja rauhoittaa kuivan ihon ärsytystä. Hoitonesteen sisältämät taikapähkinävesi ja valkopajun kuoriuute tasapainottavat iho-oireita, kuten liiallista rasvaisuutta ja epäpuhtauksia. Hydra Spray Toner soveltuu erityisesti hillitsemään pintakuivuutta ja siitä johtuvaa kutinaa ja hilseilyä sekä kaikille ihotyypeille päivittäiseen kosteutushoitoon ylläpitämään ihon kosteuspitoisuutta, kuulautta ja pehmeyttä.

Hoitonesteet ovat runsaasti ihoa hoitavia ainesosia sisältäviä tiivisteitä, jotka tuovat iholle kosteutta, tasoittavat ihon pH-arvoa ja tukevat hoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa. Hoitonesteet ovat monikäyttöinen lisä jokaiseen ihonhoitorutiiniin; hoida ihoa sumuttamalla hoitonestettä suoraan iholle, tehosta ihonpuhdistusta käyttämällä hoitonestettä kasvoveden tapaan tai kiinnitä meikki ja tuo iholle lisähohdetta hoitonesteen avulla!

Käyttöohjeet: Sulje silmät ja sumuta hoitonestettä iholle. Anna kuivua ja lisää tarvittaessa. Vaihtoehtoisesti sumuta hoitonestettä vanutyynyyn ja painele hellästi kasvoille. Anna kuivua ja lisää iholle heti kosteusvoidetta.

Tuotetiedot
Koko

150ML

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

6430060990852

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita