Sisältöön
Phytomer

Phytomer OligoForce Advanced seerumi 30 ml

84,90 €67,90 €
2 830,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kaksi merellistä tähtiraaka-ainetta yhdistävä ravitseva seerumi korjaa juonteita ja vaalentaa pigmenttimuutoksia. Öljyn täyteläisyyden ja seerumin tehokkuuden yhdistävä tuote kirkastaa ja uudistaa iho. Päivä päivältä iho on kirkkaampi, pigmenttimuutokset vaalenevat ja juonteet madaltuvat.

Eternelle Marine, lisää tioredoksiinien, ihon antioksidanttisten ja tulehdusta rauhoittavien puolustusproteiinien tuotantoa juonteiden ja pigmenttimuutosten ehkäisemiseksi. OLIGOMER®, lisää solujen elinvoimaisuutta, mineralisoi, vahvistaa ja edistää ihon hyvinvointia ja lisää ihon puolustuskykyä ulkoisia tekijöitä vastaan. Niasiiniamidi tasoittaa ihon sävyä ja hidastaa ihon ikääntymistä. Adenosiini lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Phytomerin raaka-aineet, tuotteet ja pakkaukset ovat kaikki tuotettu sertifioidusti ympäristöystävällisellä prosessilla.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

PEG-8 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, AQUA (WATER) / EAU, POLYGLYCERYL-6 ISOSTEARATE, PROPYLENE GLYCOL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, ADENOSINE, DICTYOPTERIS POLYPODIOIDES EXTRACT, CYSTOSEIRA TAMARISCIFOLIA EXTRACT, PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, CI 61565 (GREEN 6).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3530019004265