Sisältöön
Origins

Origins Out Of Trouble™ 10 Minute Mask to Rescue Problem Skin kasvonaamio 75 ml

29,50 €
393,33 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Out of Trouble™ 10 Minute Mask on virkistävä ja miellyttävä kasvonaamio, joka on ongelmaihon pelastus. Tämä hellävarainen ja viilentävä naamio sisältää hyvin imeytyvää sinkkioksidia ja rikkiä sekä salisyylihappoa, jotka imevät ylimääräistä kiiltoa ja öljyä nopeasti, poistavat kuolleita ihosoluja ja puhdistavat ihohuokoset epäpuhtauksista. Kamferi lisää virkistävää tunnetta samalla kun se viilentää ja rauhoittaa ihoa.

Nämä ainesosat työskentelevät yhdessä tehokkaasti palauttaen ihosi tasapainon, parantamaan sen rakennetta ja torjumaan mahdollisia ihottumia. Kun ihosi alkaa tuntua rasvaiselta ja ongelmat uhkaavat ilmetä, voit luottaa Origins Out of Trouble -naamion pitävän ihosi tasapainossa.

Tämä kasvonaamio ei ole pelkästään tehokas, se on myös ilo aisteillesi. Se virkistää kokemustasi eteerisellä öljysekoituksella, joka sisältää greippiä, laventelia, kurjenpolvea, ruusua, amyrista, kamomillaa ja salviaa, tuoden rauhoittavan tuoksun ja parantaen ihonhoitorutiinisi ihastuttavaksi ja rentouttavaksi kokemukseksi.

Miten tuote toimii:
Kasvonaamio poistaa epäpuhtaudet, kuolleet ihosolut ja puhdistaa ihohuokoset.

Origins yhdistää tehokkaat kasvi- ja maaperäiset ainesosat sekä hyödylliset synteettiset aineet luodakseen puhtaita, ihollesi hyvää tekeviä tuotteita, jotka tarjoavat tehokkaita tuloksia.
Vuodesta 1990 lähtien Origins on sitoutunut kunnioittamaan ihosi ja planeettamme hyvinvointia. Origins pyrkii asettamaan kestävyyden etusijalle - aina raaka-ainevalintaprosessista huolelliseen pakkaussuunnitteluun, tietoisiin valmistuskäytäntöihin, sekä jatkuviin puunistutusaloitteeseen, jotka kaikki auttavat ekosysteemin palauttamisessa.

Ei eläinperäisiä ainesosia (paitsi cruelty-free-hunaja ja mehiläisvaha). Kasvipohjaiset yhdisteet.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Ainesosat

Water\Aqua\Eau, Cetyl Esters, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Camphor, Ceteareth-20, Salicylic Acid, Colloidal Sulfur, Butylene Glycol, Bentonite, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

1. Puhdista iho puhdistustuotteella. 2. Levitä puhtaalle iholle. 3. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja poista kostealla pyyhkeellä.

Tuotekoodi

0717334242296

Arviot (2)

arvosana5/5

 • arvosana5/5

  MaijahpVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Maijahp
  Vahvistettu osto

  Lempeä mutta tehokas

  Etenkin kesällä sekaihoni muuttuu hillittömän rasvaiseksi ja epäpuhtaudet lisääntyvät. Tämä naamio helpottaa rasvoittumista muttei kuitenkaan kuivata ihoa liikaa. 2 krt viikossa kesäisin, muuten tarpeen mukaan pari krt kuussa.

 • arvosana5/5

  MinnsskaVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Minnsska
  Vahvistettu osto

  Todella hyvä naamio

  Auttoi hormooninäppyihin selvästi, ei kuivata ihoa liikaa.

Ladataan