Sisältöön
Origins

Origins Original Skin™ Retexturizing Mask With Rose Clay kasvonaamio 75 ml

29,50 €
393,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Voidemainen 2-in-1-savinaamio, joka syväpuhdistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti, jolloin ihon pintarakenne paranee. Pienentää ihohuokosia ja palauttaa ihon kirkkauden. Iho saa välittömästi kaunista kuulautta. Naamion sisältämä vaaleanpunainen savi imee ja poistaa epäpuhtauksia ja liiallista talia ihohuokosista. Jojobakiteet poistavat hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja tekevät ihosta heleän. Kanadalainen horsma antaa iholle hehkua ja persialainen silkkipuu auttaa ihoa rentoutumaan.

Pääainesosat:
• Horsma on tunnettu siitä, että se kestää äärimmäisiä kasvuolosuhteita. Se on ensimmäinen kasvi, joka kukkii metsäpalon jälkeen. Horsma antaa hehkua väsyneelle ja samealle iholle.
• Vaaleanpunainen savi on iholle hellävaraista savea, joka puhdistaa ja supistaa ihohuokosia. Sitä on käytetty tuhansien vuosien ajan tehokkaana detox-ainesosana Kleopatran ja Nefertitin ajoista asti.
• Persialaisella silkkipuulla on stressiä lievittäviä ominaisuuksia, ja se tunnetaan onnenpuuna.
• Jojoba tasoittaa hellävaraisesti ihon pintarakennetta. Greipin, laventelin, kurjenpolven, ruusun, amyris-puun, kamomillan ja salvian eteeriset öljyt virkistävät aisteja. Ihana aistikokemus, joka tekee ihosta kauniin. Tämä multi-masking-yhdistelmä kosteuttaa ihoa ja tekee siitä säteilevän hehkuvan.

Levitä Original Skin™ Retexturizing Maskia nenään ja poskille häivyttämään ihohuokosia ja antamaan iholle hehkua. Muista myös ihon kosteuttaminen! Levitä Drink Up™ 10 Minute Hydrating Maskia otsaan ja leukaan tehokosteutusta varten.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Ainesosat

Water\Aqua\Eau, Butylene Glycol, Kaolin, Montmorillonite, Polysorbate 20, Jojoba Esters, Peg-100 Stearate, Bentonite, Glycerin, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Amyris Balsamifera Bark Oil*, Salvia Sclarea (Clary) Oil*, Anthemis Nobilis Flower Oil*, Rosa Centifolia Flower Extract, Limonene, Linalool, Geraniol, Epilobium Angustifolium Flower\Leaf\Stem Extract, Castanea Sativa (Chestnut) Seed Extract, Albizia Julibrissin Bark Extract, Lecithin, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol Laurate, Propylene Glycol Stearate, Peg-150 Distearate, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gellidiela Acerosa (Algae) Extract, Simethicone, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Laurate, Hexylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Trisodium Edta, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499) * Essential Oil Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Hiero puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna naamion vaikuttaa 10 minuuttia tai kunnes se on kuivunut. Kostuta sormenpäät ja hiero pyörivin liikkein iholla, jolloin jojoba-helmet kuorivat ihon. Huuhtele lopuksi runsaalla vedellä. Suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa. Vältä muiden kuorivien tuotteiden käyttämistä samana päivänä. Huuhdo lämpimällä vedellä. Käytä 2–3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

Tuotekoodi

0717334242272

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita