Sisältöön
Sisley

Sisley SisleYouth Anti-Pollution emulsio 40 ml

210,90 €
5 272,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kosteutettu iho pysyy pidempään nuorekkaampana ja kauniimpana. Kiireinen elämäntyyli, arjen stressi ja altistuminen saasteille… näiden tekijöiden vaikutus näkyy suoraan iholla. Energisoiva ja erittäin kosteuttava SisleYouth Anti-Pollution tarjoaa täydellisen ratkaisun saasteiden negatiivisia vaikutuksia vastaan. Altistumme näille saasteille sisätiloissa, ulkoillessa ja teknologioiden sinisen valon ääressä.

TÄYDELLINEN RATKAISU SAASTEILTA SUOJAUTUMISEEN
Tehokas antioksidanttien, vapaita radikaaleja torjuvien ja suojaavien aktiiviaineiden (tattarinsiemen-, neidonhiuspuu- ja herneuute sekä E-vitamiiniasetaatti) yhdistelmä suojaa ihoa kaikentyyppisten saasteiden haitallisilta vaikutuksilta ja vahvistaa ihoa**. Se säilyttää ihon nuorekkaana*.

ENERGISOIVA JA VÄSYMYKSEN MERKKEJÄ TORJUVA VAIKUTUS
Energisoiva ginsenguute ja runsaasti mineraaleja sisältävä kiiviuute vaikuttavat yhdessä ja kirkastavat ihoa auttaen ihoa näyttämään energiseltä ja elinvoimaiselta. Ihonsävy on raikkaampi ja heleämpi. Iho tuntuu uudistuneelta säteillen uutta energiaa.

ERITTÄIN KOSTEUTTAVA VAIKUTUS
Sisleyn erittäin kosteuttavat ja ravitsevat vaikuttavat aineet (kasvipohjainen sokeri, tattarinsiemenuute ja sheavoi) edistävät veden kertymistä orvaskedessä kosteuttaen ihoa. Tehokas kosteutus saa ihon hehkumaan elinvoimaisena.

Ainutlaatuisen raikas ja silkinpehmeä emulsio antaa iholle samettimaisen mattapinnan. Raikkaantuoksuiset eteeriset öljyt stimuloivat ja elvyttävät.

*auttaa suojaamaan ihoa ikääntymisen merkeiltä (rypyt, veltostuminen ja sameus)
**ainesosa testattu in vitro

Tuotetiedot
Koko

40ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3473311460011