Sisältöön
Patyka

Patyka Soothing Milky Kasvovesi 200ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin7kappaletta
19,90 €
99,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kermaisen täyteläinen kasvovesi, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Pehmeä, normaalia paksumpi koostumus rauhoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen samalla vähentäen veden aiheuttamaa kuivuutta. Aloe vera kosteuttaa ja pehmentää ihoa samalla kun malvankukkauute rauhoittaa ja lievittää ihoärsytystä. Kasvovesi kirkastaa ja rauhoittaa ihoa välittömästi. Miedon kukkainen ja vaniljainen tuoksu viimeistelee miellyttävän käyttökokemuksen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Koko

200ML

Ainesosat

Aqua (Water), Diglycerin, Hydrolyzed Jojoba Esters, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Parfum (Fragrance), Levulinic Acid, Sodium Benzoate, Glycerin, Sodium Levulinate, Sclerotium Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan) Powder, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Phytate, Glucose, Limonene**, Geraniol**, Coumarin**, Linalool**, Citronellol**, Alcohol, Malva Sylvestris (Mallow) Leaf Extract*, Sodium Hydroxide.|*Från ekologisk odling. **Eterisk olja.

Aqua (Water), Diglycerin, Hydrolyzed Jojoba Esters, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Parfum (Fragrance), Levulinic Acid, Sodium Benzoate, Glycerin, Sodium Levulinate, Sclerotium Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan) Powder, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Phytate, Glucose, Limonene**, Geraniol**, Coumarin**, Linalool**, Citronellol**, Alcohol, Malva Sylvestris (Mallow) Leaf Extract*, Sodium Hydroxide|*Luomuviljelty ainesosa**Eteerisen öljyn ainesosa

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

.

Applicera en liten mängd ansiktsvatten på ren hud med hjälp av dina händer. Fortsätt därefter med att applicera ett Patyka serum och en ansiktskräm som passar din hud.

Tuotekoodi

3700591911279

Arviot (7)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SiiriVahvistettu osto

    Ihanan kosteuttava

    Ihoni voi paljon paremmin tämän kasvoveden ansiosta, kosteuttaa niin hyvin. Koostumus on ihanan täyteläinen ja tuoksu hyvä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JaninaVahvistettu osto

    Täydellinen hoitovesi kasvoille

    Toinen pullo jo menossa. Kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti, ihana paksu koostumus levittyy käsillä upeasti iholle.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LauraSVVahvistettu osto

    Ihana talvi kuivanihon pelastaja

    Auttoi selvästi pintakuivaan ihoon talvella. Ihanan maitomainen koostumus. Paras testaamani kasvovesi, mutten tiedä miten toimii kesällä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TarijaVahvistettu osto

    Ihanasti kosteuttava!

    Jo toinen pullo menossa tätä ihana tuoksuista ja täydellisesti kosteuttavaa kasvovettä. Kasvovettä on helppo taputella iholle kerrostaen, sillä se ei ole aivan vesimäistä. Iho kiittää!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Suwi MaaritVahvistettu osto

    Ehdoton luottotuote ihon kosteutuksessa

    Ostin itselleni kolmannen pullon Milky Toneria ja äidillekin yhden, myös hän on pitänyt tuotteesta paljon. Maitomainen, vaaleanpunertava neste tuoksuu mielestäni miedosti ja miellyttävästi ja tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun. Käytän tätä rinnakkain Whamisan Deep Rich Tonerin kanssa sen mukaan, mitä ihoni tuntuu milloinkin tarvitsevan. Tykkään kerrostaa Milky Toneria erityisesti yöksi, saunan jälkeen tai jos kylmä/kuuma sää aiheuttaa iholla epämiellyttävää tunnetta. Ylipäänsä tonerit ovat mullistaneet ihonhoitoni yli nelikymppisen, pintakuivan ihoni kosteustasapaino ja tuntuma on huomattavasti parempi tonereiden säännöllisen käytön jälkeen. Ihon jatkuva kiristely on vähentynyt huomattavasti, ja juonteita on toistaiseksi vain vähän. Suosittelen tämän tuotteen ohella myös saman sarjan öljyputsaria. Molemmat erittäin riittoisia, hinta-laatusuhteeltaan loistavia tuotteita.