Sisältöön
Alga Maris

Alga Maris Aurinkovoide SPF30 -100ml

tuotteen arvosana 3.9/5

Siirry arvioihin7kappaletta
31,00 €
310,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Alga Maris -aurinkovoiteet ovat laadukkaita, luonnollisia, vedenkestäviä ja tehokkaita! Alga Maris SPF30 aurinkosuojavoide on vedenkestävä ja se antaa iholle keskivahvan suojan UV-säteilyltä. Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä voide sopii käytettäväksi vartalolle ja kasvoille. Ensiluokkainen koostumus mahdollistaa pienen määrän levittämisen laajalle ihoalueelle. Voide ei tahmaa tai jätä jälkeensä valkoista pintaa ja ilmatiivis pumppupullo takaa tuotteen hygieenisyyden. Fysikaalisen aurinkosuojan teho perustuu luonnollisiin mineraalioksideihin, jotka heijastavat auringonsäteet pois iholta. Raikas ja kesäinen kookoksen tuoksu!

Luonnollinen aurinkovoide suojaa ja hoitaa ihoa luonnollisesti
Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat antavat tehokkaan ja turvallisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Luomuglyseriini kosteuttaa ihoa luonnollisesti ja kamomillauute pehmentää sekä rauhoittaa. Patentoitu Alga-gorria -yhdiste antaa iholle antioksidanttista suojaa, kosteuttaa ja ravitsee. Alga Maris -aurinkovoidetuotteet ovat aina turvallisia sekä sinulle että ympäristölle. Muista kosteuttaa iho auringonoton jälkeen rauhoittavalla ja viilentävällä Alga Maris After Sun -emulsiolla!

Raikas ja kesäinen kookoksen tuoksu

Vegaaninen

Vedenkestävä

Ei saastuta vesistöjä

Ei sisällä nanopartikkeleita

Ecocert -sertifioitu

Luonnolliset ja turvalliset titaani- ja sinkkioksidit suojaavat ihoa UVA- ja UVB-säteiltä

Alga-gorria -yhdiste on punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.

Luomuglyseriini kosteuttaa ihoa

Kamomillauute pehmentää ja rauhoittaa ihoa

Ilmatiivis ja hygieeninen pumppupullo

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

Coconut Alkanes, Chamomilla Recutita Flower Water*, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Sorbitan Olivate, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin**, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Parfum, Alumina, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Magnesium Sulfate, Gelidium Sesquipedale Extract, Propanediol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Polyglyceryl-4 Caprate, Potassium Sorbate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol||* Luomuviljelty raaka-aine|** Valmistettu luomuviljellyistä raaka-aineista||99,5% Luonnollisia raaka-aineita|21% Luomuviljeltyjä raaka-aineita||Natural and Organic Cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard

Coconut Alkanes, Chamomilla Recutita Flower Water*, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Sorbitan Olivate, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin**, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Parfum, Alumina, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Stearic Acid, Glyceryl Caprylate, Magnesium Sulfate, Gelidium Sesquipedale Extract, Propanediol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Polyglyceryl-4 Caprate, Potassium Sorbate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol||* Ingredienser från ekologiskt jordbruk||99,5% av ingredienserna är av naturligt ursprung||21% av ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk||Ekologisk certifierad av ECOCERT

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Laboratoires de Biarritz

Materiaali

AURINKOVOIDE

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta suoraan vartalolle ja kasvoille suoraan tai kämmenen kautta.

Lisää aurinkosuojaa huolellisesti kaikille auringolle altistuville ihoalueille.

Aurinkosuojaa on suositeltavaa lisätä vähintään kahden tunnin välein.

Alga Maris -aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen ihon välitön uudelleensuojaaminen on suositeltavaa.

Applicera jämnt på kropp och ansikte.
Förnya appliceringen minst en gång varannan timme och efter simning för att bibehålla optimalt skydd.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

3760211481636

Arviot (7)

tuotteen arvosana 3.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    PäiviVahvistettu osto

    Huonosti imeytyvä

    Liian paksua ja huonosti levittyvä. Jätti ihon ruman väriseksi ”sinertävä” Voide jäi käyttämättä.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Äitiliini81Vahvistettu osto

    Ihana tuoksu!

    Ihana luomu aùrinkovoide, kevyt ja helppo levittää. Mieto kookoksinen tuoksu! Ei jätä ihoa valkoiseksi vaikka fysikaalinen suoja. Suosittelen!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KesäVahvistettu osto

    Paras aurinkosuoja

    Hyvin imeytyvä ja suojaava. Ei jää tahmaista tuntua. Mieskin käyttää mielellään. Suosittelen!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kto_Vahvistettu osto

    Hyvä aurinkovoide kasvoille ja koko keholle

    Levittyy suht hyvin, mikä ei luonnonkosmetiikka voiteissa ole aina itsestäänselvyys. Plussaa siitä, että sama voide käy sekä kasvoille että vartalolle. Eikä tee kasvoja edes kiiltäväksi/rasvaisen näköiseksi! Pikemminkin päinvastoin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Lauraanna123Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Eka kokeilu ekovoiteista, ja ei ole tarvinnut muuhun vaihtaa. Hyvä tuote ja ajaa asiansa.