Sisältöön
ghd

ghd perfect ending final fix hairspray hiuskiinne 400 ml

39,90 €
99,75 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kestävää ja joustavaa pitoa kiharoille, laineille ja suorille tyyleille. Viimeistele kampauksesi ghd perfect ending -suihkeella ja pidä se paikallaan.

Kevyt hiusten muotoilusuihke tuntuu hiuksissa näkymättömältä mutta antaa hyvää pitoa, 10/10 samaa mieltä* valmiille kampaukselle koko päiväksi. Käyttämällä ghd perfect ending -suihketta saat pitkäkestoisen kampauksen ja estät suortuvia, 9/10 samaa mieltä*, olivatpa hiuksesi kiharat, lainehtivat tai suorat.

Ghd perfect ending -suihke onosteudenkestävä ja nopeasti kuivuva (9/10 samaa mieltä)*. Se sopii kaikille hiustyypeille ja helppo harjata pois ennen uutta hiusten muotoilua. Käytä kerroksittain muiden ghd-hiustuotteiden kanssa ja muotoile pitkäkestoiset, ammattilaistasoiset unelmiesi hiukset.

Ghd perfect ending on välttämätön osa hiusten muotoilua. Käyttämällä sitä yhdessä omien ghd-muotoiluvälineiden kanssa saat pitkäkestoisia ja ammattilaistasoisia tuloksia.

Tuotetiedot
Koko

400ML

Ainesosat

Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Polyurethane-14 (and) AMP-Acrylates Copolymer, Aminomethyl propanol, Cetearyl Octanoate, Panthenol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene.?

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Käyttöohjeet

Suihkuta kuiviin stailattuihin hiuksiin 30cm etäisyydeltä.

Tuotekoodi

5060356734276

Arviot (2)

arvosana5/5

  • arvosana5/5

    Jaana TuomenojaVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Jaana Tuomenoja
    Vahvistettu osto

    Tukevat jalassa

    Olen ollut tytyväinen ostokseeni

  • arvosana5/5

    JaneKTVahvistettu osto

    arvosana5/5

    JaneKT
    Vahvistettu osto

    Todellinen löytö

    Mahtava tuote, suihke hienojakoista ja lähtee harjaamalla.

Ladataan