Sisältöön
Sisley

Sisley L’Integral Anti-Age Anti-Wrinkle Concentrated Serum 30 ml

564,00 €
18 800,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rypyt kertovat elämästämme ja kokemuksistamme. Ryppyjen syntyyn vaikuttavat useat eri tekijät, kuten ikääntyminen, kasvojen ilmeet, ympäristön vaikutukset ja kiireinen elämäntyyli. Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge -tuotteen lanseeraamisen jälkeen Sisley Research on mennyt innovaatioissaan pidemmälle kiinnittäen huomiota elintapojen aiheuttaman ikääntymisen perussyihin. Tämän kehitystyön tuloksena lanseerattu Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Anti-Wrinkle Concentrated Serum -seerumi tekee ihosta entistä sileämmän ja nuorekkaan.

KAKSINKERTAINEN INNOVAATIO SISLEYLTÄ eri syistä aiheutuvia ryppyjä vastaan:
1/ Ihon aktivoiminen ryppyjen ehkäisemiseksi
Kollageeni auttaa pitämään ihon pinnan sileänä. Luonnollinen ikääntyminen ja elintavat vaikuttavat kuitenkin haitallisesti kollageenin tuotantoon. Runsaasti polyfenoleita sisältävä porcelana-kaakaouute on Sisleyn uusi vaikuttava ainesosa, joka aktivoi ja voimistaa ihoa ehkäisemään ryppyjä. Rypyt ja hienot juonteet vähenevät.

2/ Ihon uudistaminen pintaa syvemmältä
Ryppyjä aiheuttavat myös muutokset verinahan rakenteessa ja koostumuksessa. Tehokkaiden kasvipohjaisten vaikuttavien ainesosien (soijapeptidi-, siniagaave-, valkopajunlehti-, ruusunmarja- ja kurjenmiekkauute) yhdistelmä vaikuttaa ihon eri tasoilla ehkäisten ryppyjä kokonaisvaltaisesti. Ihosta tulee täyteläinen, rypyt tasoittuvat näkyvästi ja kasvonpiirteet ovat rentoutuneemman näköiset. Kasvot näyttävät selvästi nuorekkaammilta.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3473311503107

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita