Sisältöön
Glitternisti

Glitternisti UNICORN MIX kosmeettinen glitter 5 ml

6,90 €8,50 €
1 380,00 €/l
Alin hinta 30 pv. 8,50 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pastellifantasioita ja yksisarvisia <3 Glitternistin Unicorn Glitter Mix koostuu pastellisesta vaaleanpunaisesta, pastellisesta vaaleansinisestä sekä hopeisesta glitteristä. Unicorn Glitter Mix sopii täydellisesti kesäiseen glittermeikkiin tai pikkujouluajan juhlalookiin! Kaikki Glitternistin glitterit ovat vegaanisia ja myrkyttömiä, eikä niitä ole testattu eläimillä!

Glitternistin paras kaveri glittermeikin kiinnitykseen on vaseliini! Vaseliini riittää glittermeikin kiinnitykseen erittäin hyvin ja lupaamme että glitter pysyy paikoillaan, jos muistat olla koskematta itse glittermeikkiin (tämä onnistuu helposti, muistat varmaan myös olla hieromatta silmiäsi jos niissä on meikkiä!). Vaseliinilla kiinnittäminen mahdollistaa myös glittermeikin korjaamisen pitkin päivää. Vaseliini ei nimittäin imeydy ihoon vedettömän koostumuksensa takia. Myös muut vedettömät rasvat sopivat glittermeikin kiinnitykseen oikein hyvin!
Vaihtoehtoisesti glitterit voi kiinnittää myös glitterliimalla. Hiuksiin tai partaan glitter kannattaa kiinnittää hiusgeelillä!

Glittermeikin poistaminen: Vaseliini kiinnittää glittermeikin erittäin tehokkaasti, mutta mahdollistaa hellävaraisen poistamisen. Glittermeikin saa nimittäin poistettua pyyhkimällä ilman mitään sen erikoisempia tuotteita. Muistathan aina olla varovainen poistaessasi glittermeikkiä, ettei glitterit päädy silmiin! Glitter ei myöskään saa koskaan päätyä viemäriin.

Tuotetiedot
Väri

Unicorn Mix Pastelli mix

Koko

5ML

Alkuperämaa

Kiina

Materiaali

PET -MUOVI

Tuotekoodi

6430057137109

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan