Sisältöön
Fiskars

Fiskars Norden paistinpannu 28cm, teräs

tuotteen arvosana 4.9/5

Siirry arvioihin22kappaletta
159,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Fiskars Norden -keitto- ja paistoastioiden huippuluokkainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu monikerrosrakenne kuumentaa paistettavat ruoka-aineet tasaisesti. Rakenteen ulko- ja sisäkerros on ruostumatonta terästä, ja niiden väliin jäävä alumiininen ydinkerros takaa tasaisen kuumennuksen kaikilla liesillä. Paksu 3,5 mm:n pohja jakaa lämmön tehokkaasti. Paistinpannun muotoilua täydentää ainutlaatuinen Thermium?-mineraalipinnoite, jonka ansiosta ruoka ei tartu kiinni korkeissakaan lämpötiloissa. Norden-paistinpannu soveltuu täydellisesti herkimpienkin ainesten paistamiseen ja tuo esiin ruoan hienot makuvivahteet. Parhaisiin käyttöominaisuuksiin kuuluu myös lähes kuumenematon kahva. Norden-keitto- ja paistoastioiden muotoilua ovat inspiroineet Pohjolan luonto ja perinteet. Uuninkestävä 240 asteeseen. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Väri

Teräs

Koko

28CM

Alkuperämaa

Suomi

Pesu- ja hoito-ohjeet

Sopii kaikille liesityypeille, uuninkestävyys jopa 270?C, käsinpesu, käytä mieluiten puu- tai muovilastoja

Materiaali

ruostumaton teräs

Tuotekoodi

6424002009344

Arviot (22)

tuotteen arvosana 4.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MutsiVahvistettu osto

    Loistava pannu

    Paras paistinpannu ikinä. Pintaan ei ruoka tartu. Paistotulos on haluttu. Pannun ulkonäkökään ei paha ja mikä tärkeintä saa pestä koneessa, tai ainakin minä pesen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mummu4Vahvistettu osto

    Ei pinnoitetta, toivelahja

    Ostin tyttärelleni hänen toiveidensa mukaan pannun, jossa ei ole minkäänlaista pinnoitetta. Toisella tyttärellä jo erinomaisia kokemuksia samasta tuotteesta. Tulevaisuuden tuote, uskoisin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SandraVahvistettu osto

    Paras pannu

    Paras paistinpannu niin pihvien kuin muidenkin ruokien paistoon

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tapani TornikoskiVahvistettu osto

    Toimii loistavasti

    Muutaman viikon käytön jälkeen on pannut testattu lähes kaikissa arjen ruaan valmistuksessa ja hyvin on toiminut. Todella pienellä öljyllä/rasvalla voi paistaa ja mikään ei tartu pohjaa. Muista lämmittää pannu 1 naksu pienemmällä lämmöllä kun tähän asti (pannu lämpenee todella hyvin ja lämpö jakaantuu reunoille asti). Pinnoitteessa ei ole käytetty mitään muovipohjaisia materiaaleja eikä pinnoita "hilseile" kuten teflon pannut kun ikäää tulee. Omassa käytössä olleista painnuista selkeästi paras tähän mennessä (ja niitä pannuja on ollut vuosien saatossa noin 20 kpl).

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HallaVahvistettu osto

    Todella hyvä paistinpannu!

    Todella hyvä ja kestävän oloinen pannu, pinnoitekin toimii mainiosti. Hyvä välimuoto teflon-pannujen ja teräspannujen/valurautapannujen välille. Suosittelen lämpimästi, ostin toisen jo lahjaksikin!