Sisältöön
BetterYou

Nordic Health Rauta suusuihke 25 ml

16,90 €
676,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nordic Health Rauta suusuihke on vuoden 2018 Euroopan paras uusi terveystuote! Vatsaystävällinen rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon. Suusuihke on uuniomenan makuinen.

Vatsaystävällinen Rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon ohittaen suoliston haasteet. Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen. Suusuihke sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse raudan imeytymistä. Tuotetta ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammasystävällinen. Tuote on makeutettu luonnollisella stevialla ja raakaruokosokerilla, koska ne tukevat parhaiten raudan imeytymistä. Sisältää viisi kidettä raakaruokosokeria.

Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaaneille ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Rautalisä ei sisällä omenan allergisoivia ainesosia eli sopii myös omena-allergisille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.

Rauta - sallitut terveysväitteet:
Rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa.
Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.
Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista.
Rauta edistää normaalia hapen kuljetusta kehossa.
Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Nordic Health vitamiinisuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa."

Tuotetiedot
Koko

25ML

Ainesosat

Vesi, makeutusaine (raakaruokosokeri), EDTA rauta(III)natriumsuola, ferriammoniumsitraatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnollinen uuniomena-aromi, makeutusaine (stevioliglykosidi)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Käyttö: 4 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle. Päiväannos, 4 suihkausta, sisältää 5mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa.

Tuotekoodi

0000096180402