Sisältöön
Cutrin

Cutrin BIO+ Strengthening conditioner for women hoitoaine 200 ml

21,90 €
109,50 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vahvistava ja ravitseva hoitoaine elottomille hiuksille. Lisää käsiteltävyyttä, joustavuutta ja kiiltoa. Saa hiukset tuntumaan pehmeiltä ja vahvoilta. Cutrin Hair Vitality -teknologia yhdistää hellävaraisesti suojaavan luonnollisen pohjoismaisen kauraöljyn sekä hiusten hyvinvointia tukevat F-vitamiini ja Anagain™ aktiiviaineet.

Tuotetiedot
Koko

200ML

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Käyttö: Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 1–3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. BIO+ Strengthening -hoitoainetta suositellaan käytettäväksi yhdessä BIO+ Strengthening -shampoon ja BIO+ Strengthening -hoitoseerumin kanssa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Säilytys

Säilytys kuivassa

Tuotekoodi

6412600550108

Arviot (3)

arvosana5/5

 • arvosana5/5

  PIRLI

  arvosana5/5

  PIRLI

  Hyvä tuote

  Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen

 • arvosana5/5

  mummi70Vahvistettu osto

  arvosana5/5

  mummi70
  Vahvistettu osto

  oikea tuote oikeaan aikaan

  Olen 70-vuotias ja minulla on pitkät harmaat hiukset, jotka ovat ohentuneet aivan viime vuosina huomattavasti. Pesun ja kuivauksen jälkeen ne ovat aina sähköiset ja lentäväiset. Tämä ko hoitoaine poistaa sähköisyyden ja voin nähdä, miten hiukseni ovat saaneet kiiltoa ja ne asettuvat hyvin paikoilleen. Hiukseni tuntuvat terveiltä ja paksummilta. Olen käyttänyt tuotetta kuukauden ja olen onnellinen kun Kuopion Sokoksen taitava kampaaja Svetlana suositteli minulle tätä tuotetta, itse en olisi osannut valita...

 • arvosana5/5

  MillaVahvistettu osto

  arvosana5/5

  Milla
  Vahvistettu osto

  Hellii ja hoitaa hiuksia

  Olen käyttänyt tuotetta jo pitkään ja olen kokenut tuotteen sopivan hennoille hiuksilleni. Pesun jälkeen hiukset ovat pehmeät ja helposti harjattavissa.

Ladataan