Sisältöön
La Mer

La Mer The Replenishing Oil Exfoliator Peeling kasvokuorinta 100 ml

148,00 €
1 480,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä tehokas öljypohjainen kasvokuorinta puhdistaa, uudistaa ja ravitsee ihoa. Sokerikiteet ja merisuola poistavat iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti, mutta erittäin hellävaraisesti. Jättää ihon samettisen pehmeäksi ja kirkkaaksi. Parabeeniton, Ftalaatiton, Sulfaatiton, Sulfiton.

The Replenishing Oil Exfoliator antaa aistillisen kokemuksen ja antaa iholle välittömästi upeaa heleyttä ja hehkua. Sokerikiteiden ja merisuolan sekoitus kuorii ihoa hellävaraisesti, tekee siitä hyvinvoivan ja puhtaan ja häivyttää ohuita juonteita ja ryppyjä. Leväkuidut poistavat epäpuhtauksia ihohuokosista samalla, kun Miracle Broth™ ravitsee, pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Käyttö: Käytetään kuivalla tai kostealla iholla. Saadaksesi tehokkaamman kuorinnan käytä tuotetta kuivalle, vastapuhdistetulle iholle. Veden kanssa The Replenishing Oil Exfoliator muuttuu täyteläiseksi öljykoostumukseksi, ja kiteet liukenevat. Huuhtele kasvot kädenlämpöisellä vedellä ja taputtele kuivaksi pyyhkeellä. Käytä 3–4 kertaa viikossa.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Alkuperämaa

Belgia

Tuotekoodi

0747930073734