Sisältöön
Fiskars

Fiskars Functional Form paistokasari 26cm kannella

56,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Fiskarsin Functional Form -paistokasari on suunniteltu helppoon päivittäiseen ruuanlaittoon. Lasikannellisessa paistokasarissa valmistat monenlaiset ruuat. Paistokasarin alumiinirunko kuumenee tehokkaasti ja nopeasti kaikenlaisilla liesillä. Kestävä, kaksikerroksinen Hardtec™-pinnoite sekä keraaminen ulkopinnoite, joka ei naarmuta liettä. Lisäksi, paistokasarissa on integroitu innovatiivinen energiapohja, joka tekee kokkaamisesta 50 % nopeampaa ja säästää energiaa keraamisilla liesillä jopa 30 %, vaikkakin se soveltuu myös kaikille muille liesityypeille, mukaan lukien induktiolle.

Muovikahva tarjoaa tukevan ja miellyttävän otteen, eikä kuumene käytössä. Matalaksi muotoillussa kannessa on kaksi erilaista kaato-ominaisuutta. Kannen kätevät silikonireunat tekevät kattilasta hiljaisen käyttää ja pitävät kannen hyvin paikoillaan. Tilaa säästävän muotoilunsa ansiosta Functional Form -sarjan pannut ja kattilat voi myös pinota ja säilöä kätevästi.

Konepesun kestävä. Uuninkestävä 150 asteeseen saakka. Kestää 240 asteen paistolämpötilan. Helppo puhdistaa. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Väri

Monivärinen

Koko

26CM

Kokotiedot

27.7 (Leveys) x 46.4 (Korkeus) x 10.4 (Syvyys) cm

Ainesosat

Rst. Teräs

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

pinottava
konepesunkestävä
uuninkestävyys 150 astetta
sopii kaikille liesille
kaksikerroksinen ptfe pinnoite
valmistettu suomessa

Alkuperämaa

Suomi

Materiaali

RST TERÄS

Mallinumero

Functional

Tuotekoodi

6424002008934