Sisältöön
Luin Living

Luin Living kylpytakki L Sand

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin5kappaletta
169,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä ylellisen muhkea kylpytakki on modernia suomalaista designia sinulle, joka tykkäät hemmotella itseäsi. Kylpytakki on valmistettu Luin Livingin Your Home – Your Spa -tuoteperheen omasta pyyhemateriaalista, joka on ylellisen pehmeää ja erittäin imukykyistä 100 % puuvillaa. Kylpytakissa on suuret taskut joissa on tyylikkäät metallihohtoiset brodeeraukset. Lisäksi vyö on kätevästi kiinni takin selkämyksessä. Materiaalin ylellisyys sekä harmoninen värimaailma tuo todellisen spatunnelman jokaiseen kotiin.

Tuotetiedot
Väri

Sand

Koko

L

Alkuperämaa

Turkki

Mallinumero

10042799

Tuotekoodi

6430062940152

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KotikylpyläVahvistettu osto

    Paksu kylpytakki

    Olen ostanut jo kolmelle perheenjäsenelle Luin-kylpytakin. Ostin kaksi aiemmin ja kolmannen vuotta myöhemmin. Ne ovat kolmea eri väriä, mutta hilliityt värit sopivat yhteen. Kylpytakkien paksuudesta ja ylellisestä tunnusta on meillä pidetty. Kolmannessa, nyt viimeksi ostetussa, oli vähän ongelmaa ompeleiden kanssa ja esimerkiksi vyöstä roikkui joitain lankoja. Ne olivat kuitenkin pois leikattavissa. Vyössä on plussaa, kun se on ommeltu kiinni takkiin. Kaksi perheenjäsentä on harkinnut sinänsä tarpeellisen ripustuslenkin poistamista, koska sen reuna tuntuu niskaan kovalta. Näistäkin huolimatta itse takki on kaikkien mielestä mukavan paksu ja pehmeä laittaa päälle saunan tai suihkun jälkeen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    EevaVahvistettu osto

    Ihana kylpytakki

    Ostin kuukausi sitten. Parempaa en olisi voinut löytää. Laadukas, ylellinen ja ihanan pehmeä! Vyön kiinnitys on oiva ratkaisu.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    eevak61Vahvistettu osto

    Ihanan muhkea kylpytakki

    Kylpytakki on juuri sellainen kuin toivoin. Valitsin isomman koon, kuin mitä normaalisti vatteissa käytän, mikä oli hyvä ratkaisu. Kaulus lämmittää niskaa mukavasti. Materiaali on ihanan pehmeä. Taakse sidottu vyö ei ole koskaan hukassa ja pysyy sopivasti tasapuolisena.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TKH61Vahvistettu osto

    Vuodesta toiseen

    Olen jo vuosikaudet käyttänyt ja pessyt tätä kylpytakkia. Aina vain tuntuu ihanalta.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    sarasteVahvistettu osto

    Hinta-laatusuhde vaatimaton

    Kylpytakki oli ostaessa ihanan pehmeä, mutta ohjeiden mukaan pestyäni ennen käyttöönottoa muuttui karheaksi. On kyllä paksu ja kylpytakiksi ihan kiva, mutta tuolla hinnalla odotin laadukkaampaa ja pehmeytensä säilyttävää. Kannattaa huomioida että mitoitus melko nafti, L-koko mahtuu normaali kokoiselle miehelle mutta jos on isompi niin ei mene kunnolla kiinni.