Sisältöön
New Nordic

New Nordic Hair Volume™ GUMMIES ravintolisä 60 tabl.

27,60 €22,00 €
0,46 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hair Volume™ GUMMIES on omenauutetta sisältävä geelitabletti. Sen sisältämät ainesosat, hirssi, peltokorte, sinkki ja biotiini, vaikuttavat sisältäpäin ja tuovat ravinteita hiusten juuriin. Biotiini ja Sinkki ylläpitävät hiusten ja ihon hyvinvointia. Sinkki auttaa myös ylläpiämään normaalia kynsien kasvua.

Tuotetiedot
Ainesosat

Makeutusaineet (glukoosisiirappi, sokeri), hyytelöimisaine (gelatiini), stabilointiaine (sorbitoli), omenauute (Malus domestica Borkh.), omenamehutiiviste, hirssiuute (Panicum miliaceum L.) peltokorteuute (Equisetum arvense L.), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), sakeuttamisaine (agar), omena-aromi, väriaine (punajuuri), sinkkisitraatti, biotiini.

Sötningsmedel (glukossirap, socker), geleringsmedel (gelatin), stabiliseringsmedel (sorbitol), äpplextrakt (Malus domestica Borkh.), äppeljuicekoncentrat, hirsextrakt (Panicum miliaceum L.), åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense L.), surhetsreglerande medel (citronsyra), förtjockningsmedel (agar), äpplearom, färgämne (rödbeta), zinkcitrat, biotin.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Käyttöohjeet

Annostus: 2 geelitablettia päivässä ruokailun yhteydessä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille eikä alle 11-vuotiaille ilman lääkärin lupaa.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

5021807582709

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita