Sisältöön
Clinique

Clinique Happy Heart EdP tuoksu 30 ml

tuotteen arvosana 4.9/5

Siirry arvioihin16kappaletta
55,00 €
1 833,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clinique Happy Heart -tuoksu. Runsaassa kukkaistuoksussa on aavistus lämpöä ja tunteiden syvyyttä. Sydäntuoksussa yhdistyvät vesihyasintti ja kirkkaat mandariinin sävyt vaaleisiin puunsävyihin. Käytä ja ole onnellinen.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water\Aqua\Eau, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Citral, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ext. Violet 2 (Ci 60730)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Tuotekoodi

0020714881443

Arviot (16)

tuotteen arvosana 4.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JenjenVahvistettu osto

    Tuoksu joka sopii minulle

    "Happy ja Happy Heart ovat kuuluneet lempituoksuihini jo yli 10v ajan ja tulevat myös jatkossa kuulumaan. Tuoksut ovat oikeastaan ainoita joita käyttäessä kuulen kommentteja tuoksuvani hyvältä..käytän siis ns edullisempia tuoksuja päivittäin enkä näistä ole saanut läheskään niin paljoa kehuja mitä Happy tuoksuista. Voisin sanoa että ne sopivat minun omaan tuoksuni kanssa ja näin ollen saa Happyn parhaat piirteet esiin. Lisäksi tuoksut tuovat mieleen myös hyviä hetkiä ja muistoja eri tilanteista. Myös vanhin lapseni muistaa miten käytin Happy Heartia hänen ollessaan pieni :)

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tanzu72

    Ihana!

    Tuoksu joka saa käyttäjänsä hyvälle tuulelle, kevyt. Alussa hieman voimakas voikukan tuoksu joka hälvenee onneksi nopeasti. Pidän kevyistä kukkaistuoksuista (Happy, Be Delicious, Rain, Bright Chrystal, Laura).

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnneVahvistettu osto

    Ihanan kukainen

    Ihanan kevyt, kukkainen tuoksu, joka saa hyvälle tuulelle jo pelkällä suihkuttelulla. Voi käyttää päivittäin eikä ole yhtään liian voimakas.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    nainen60Vahvistettu osto

    Hyvä tuoksu

    Ostin suosituksen perusteella. Hyvä ja kestävä kukkaistuoksu. Ei sopinut kuitenkaan arkikäyttöön tuoksuyliherkkien huomauttelun takia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HappyHeartJVahvistettu osto

    Paras tuoksu ikinä

    Olen käyttänyt satunnaisesti jo kolmen vuoden ajan. Aina joku sivullinen, niin miehet kuin naiset kysyy ihastuneena mitä tuoksua käytän kun on niin kukkainen, raikas, naisellinen, leikkisä, iloinen.