Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

TONYMOLY

TONYMOLY Panda's Dream So Cool Eye Stick

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin3kappaletta
16,90 €
1 877,78 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kätevä, puikkomainen silmänympärysvoide auttaa vähentämään turvotusta ja vaalentamaan tummia silmänalusia samalla kosteuttaen ja virkistäen ihoa. Voit käyttää sitä myös pitkin päivää tuomassa kosteutta ja raikastusta silmänympärysiholle!

Bambu-uute - Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa
Haloxyl?-yhdiste - Auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia ja vähentämään turvotusta
Xylitoli - Kosteuttaa ja virkistää ihoa

Tuotetiedot
Koko

9G

Ainesosat

Aqua, Butylene glycol, Sodium Stearate, Alcohol, Xylitol, BIS-PEG-12 Dimethicone, Glycerin, PEG-8, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Niacinamide, Sodium Citrate, Dimethicone, Potassium Alginate, Methyl, Methacrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Citric Acid, Actinidia Arguta Fruit Extract, Maris Aqua, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Bambusa Vulgaris Sap Extract, Parfum, Adenosine, Steareth-20, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, CI 42090, Caprylhydroxamic Acid, N-Hydroxysuccinimide, Chlorhexidine Digluconate, Potassium Sorbate, Chrysin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tropolone

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Käyttöohjeet

Levitä silmänympärysiholle silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa. Käytä aina tarvittaessa.

Tuotekoodi

8806358516673

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    JSK87Vahvistettu osto

    Ok, tuntuu viilentävältä

    Puikkomainen tuote on helppo käyttää ja nopea sipaista aamuisin kasvopesun jälkeen silmänympärysiholle. En käyttäisi kyllä mekin päällä, vaikka ohjeen mukaan tuotetta voi lisäillä päivänmittaan. Tunne iholla on viilentävä, ja tuntuu rauhoittavan silmänympärysihoa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PSP21Vahvistettu osto

    Lähes ainoa laatuaan, puikossa silmänympärysvoidet

    Olen etsinyt viilentävää silmänymäryspuikkoa pitkään. Vichyllä oli aikanaan samankaltainen, mutta surukseni sen valmistus lopetettiin. Puikolla tarkoitetaan huulivoiteen kaltaista puikkoa, josta tuotteen voi levittää sormin koskematta. Annostelu on helppoa ja koostumuksensa vuoksi tuote ei hikoillessa tai kastuessa valu silmiin. Viilennys on hyvä bonus. Purkki tai pakkaus on mitä somin, mutta soman sisällä on voide jota ehdottomasti kannattaa kokeilla, hintakaan ei ole este rohkealle kokeilijalle. Toivottavasti tämä säilyy markkinoilla pitkään!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    sande33Vahvistettu osto

    Ihanasti viilentävä tuote

    Antaa ihanan raikkaan tunteen silmänympärys iholle, levittyy hyvin. Voisi toimia mahtavasti esim. lentomatkan aikana. Virkistää ihanasti. Tuoksu ei ole liian voimakas, eikä kirvele silmiä.