Sisältöön
DIOR

DIOR Backstage face glow palette korostuspaletti 10g

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
55,00 €41,25 €
Valittu väri:2
  • 2
  • 3
  • 4
  • Universal

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ikoninen monikäyttöinen kasvomeikkipaletti. Dior Backstage Glow Face Palette on Diorin meikkitaiteilijoiden salainen ase, jolla kasvoihin tuodaan välittömästi kaunista hohdetta ammattimaisin tuloksin luonnollisen terveestä kuulaudesta intensiiviseen hehkuun.

Dior Backstage on luonut kolme uutta* meikkipalettia universaaleja sävyjä sisältävän 001 Universal Neutrals- ja intensiivisiä, hohtavia sävyjä sisältävän 002 Glitz -paletin jälkeen. Jokaisessa paletissa on neljä kullanhohtoista sävyä, joilla voi luoda monenlaisia lookeja ja meikkiviimeistelyjä ja jotka mukautuvat kaikkiin ihonsävyihin:

- Pure Gold tuo esiin keltakullan puhtaassa muodossaan: metallinhohtoiset keltakulta- ja platinakultasävyt, intensiiviset puhtaan kullan sävyt ja hohtavan lämpimän kullan.
- Rose Gold kuvastaa ruusuista hehkua sisältävää kultaa: helmenpunaisia ja puhtaan vaaleanpunaisia sävyjä intensiivisellä viimeistelyllä, ruusukultaisia ja kultaisia persikan sävyjä metallinhohtoisella viimeistelyllä.
- Copper Gold ilmentää kullan lämpimiä kuparin sävyjä: kimaltelevaa korallia, metallinhohtoisia kuparin sävyjä, hohtavaa pronssia ja intensiivistä kultapronssia.

*Diorilla.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901463577

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Vilma75Vahvistettu osto

    Mahtava tuote

    Ostin tämän vähän aikaa sitten ja on yksi lempi tuotteista. Saa rahalle vastinetta. Yleensä en tykkää strobe highlightista mutta tämä on hyvä