Sisältöön
Eva Solo

Eva Solo Slow Coffee kahvinkeitin 1 l

69,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Slow Coffee -kahvinkeitin sopii täydellisesti kiireettömään sunnuntaiaamun kahvihetkeen. Kahvinkeitin on tyylikäs ja yksinkertainen: lasikannun päällä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvisuodatin, joka nostetaan pois kannun päältä kahvin valmistuttua ja tilalle vaihdetaan kaunis korkki.
Terässuodatin suodattaa kahvin hitaasti ja päästää läpi 90% enemmän eteerisiä öljyjä kuin paperisuodatin. Slow coffee -menetelmällä valmistettu kahvi on paljon aromikkaampaa kuin tavallinen kahvi.
Slow Coffee -menetelmää kutsutaan myös Pour Over -menetelmäksi, koska siinä kuuma vesi kaadetaan hitaasti suodattimeen. Kahvin valmistukseen voi käyttää erilaisia jauhettuja kahvilaatuja makunsa mukaan. Yhteen litraan valmista kahvia käytetään n. 45-60 g jauhettua kahvia.
Kannu on valmistettu lämpöä kestävästä borosilikaattilasista ja siihen voi kaataa kiehuvaa vettä, mutta kahva pysyy kuitenkin viileänä. Lasi kestää lämpötiloja -70°C - +530°C. Terässuodattimen reuna pysyy myös viileänä ja suodatin on helppo nostaa pois kahvin valmistuttua.
Kannu ja suodatin konepesun kestäviä.

Tuotetiedot
Väri

kirkas

Kokotiedot

19 (Leveys) x 30 (Korkeus) x 16 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

Konepesunkestävä

Alkuperämaa

Kiina

Materiaali

BOROSILKAATTILASI, RUOSTUMATON TERÄS, KORKKI

Mallinumero

502710

Tuotekoodi

5706631165303

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita