Sisältöön
MÁDARA

Madara Antioksidanttinen aurinkovoide vartalolle SPF 30

tuotteen arvosana 3.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
31,90 €
319,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kasvikantasoluja sisältävä antioksidanttinen aurinkovoide keskitason SPF 30 aurinkosuojakertoimella. Vedenkestävä koostumus suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Jättää iholle näkymättömän ja virheettömän lopputuloksen.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Zinc Oxide, Isoamyl Laurate, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin**, Sorbitan Olivate, Cera Alba (Bees Wax)*, Lecithin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Silica, Dracocephalum Ruyschiana (Dragonhead) Cell Culture Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil*, Cellulose, Sodium Chloride, Sorbitan Caprylate, Aroma/Fragrance, Palmitic Acid, Stearic Acid, Propanediol, Benzoic Acid, Aqua/Water, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Sodium Phytate, Tocopherol (Vitamin E), Potassium Hydroxide, Citral***, Citronellol***, Linalool***, Geraniol***, Limonene*** |*Ingredients from Organic Farming **Made using organic ingredients |***Natural essential oils 99% Natural origin of total |8% Organic of total

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Latvia

Käyttöohjeet

Levitä auringolle altistuville ihoalueille tarvittaessa.

.

Säilytys

Levitä auringolle altistuville ihoalueille tarvittaessa.

Tuotekoodi

4751009828947

Arviot (4)

tuotteen arvosana 3.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    HanniVahvistettu osto

    Ei kuivata tai tahmaa

    Tuotteessa ei ole denaturoitua alkoholia, tai muita perinteisiä aurinkotuotteiden huonoja ainesosia. Tämä tarkoittaa sitä että tuote ei kuivu erityisen nopeasti, mutta toisaalta se ei myöskään kuivata ihoa. Tuote on melko jämäkkää, ja sitä saa hinkata ihoonsa melko tehokkaasti, jotta se levittyy. Levittämisen jälkeen tuote kuitenkin asettuu hyvin, eikä jää tahmaiseksi. Tuotteessa on melko mieto tuoksu, joka muistuttaa omaan nenääni marsipaania,bja mieheni nenään piparkakkutaikinaa. Tuote myydään melko pienissä tuubeissa, eikä se ole kovin riittoisaa. Tuubi kannattaa lopuksi leikata auki, sillä jähmeytensä vuoksi tavaraaenee muuten paljon hukkaan.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    MatkalainenVahvistettu osto

    Sottaava

    En tykännyt kun voide tuli vaatteista läpi eikä lähtenyt kankaista helposti pois

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RakastunutVahvistettu osto

    Ihana tuote!

    Todella hyvä aurinkorasva! Kevyt koostumus, mieto, hento hyvä tuoksu, ei jätä valkoiseksi ja levittyy hyvin. Jättää ihon hieman kimaltavaksi mikä on kiva lisä. Suosittelen lämpimästi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SinneliVahvistettu osto

    Loistava aurinkosuoja

    Ostin tuotteen n kuukausi sitten ja olen käyttänyt päivittäin ulkoillessa. Tuote suojaa hyvin ja mm maksaläiskiä taipuvaiselle iholleni ei ole ilmaantunut kevään aikana yhtään läiskiä! Olen myös herkkä palamaan mutta tämä suojaa hyvin ja olen tyytyväinen luonnonmukaisuuteen! Ainoa pieni negat huomio on alkuun totuttelua vaativa lievä tuoksu mutta siihenkin tottui nopeasti