Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Guerlain

Guerlain Rouge G Refill Lipstick täyttöhuulipuna 3,5 g

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

My Shade, My Case, My Style"". Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus koota itsellesi uniikki huulipunasi. 30 eri huulipunasävyä, 15 eri huulipunakoteloa = 450 mahdollisuutta. Guerlain Rouge G -huulipuna on hienovarainen yhdistelmä upeita, intensiivisiä värejä ja miellyttävää huulivoidemaista tunnetta huulilla.
Tämän taianomaisen tuotteen takana on yhdistelmä hyaloronihappoa, jonka avulla saat pehmeät huulet ja mangovoita, joka pitää huulesi kosteutettuina.
Huulesi ovat intensiivisen sävyiset, täydellisen pehmeät, kosteutetut ja täyteläiset.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3346470426702

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Marka158Vahvistettu osto

    Laadukas, hyvä tuntu huulilla

    Ostin tämän heinäkuussa, ja pidän itse huulipunasta, mutta korkki on liian löysä, edellisessäkin. Kun se on laukun pohjalla, lähtee irti helposti ja itse puna tuhraantuu! Parannettavissa varmaan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TuulaJVahvistettu osto

    Hyvä väri ja kauniit huulet

    Minusta Guerlainen Rouge huulipuna on paras. Minulle se on huulipuna ja huulivoide samassa kätevässä kotelossa, jossa on vielä joka naisen tarvitsema pikkupeili mukana.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JaanaVahvistettu osto

    Paras huulipuna

    Ostin tämän huulipunan muutama viikko sitten ja olen tosi tyytyväinen, kaunis väri ja sopiva minulle, hyvä laatuinen ja kestävä. Minä tykkään ja käytän paljon Guerlain tuotteita (ihonhoto ja meikki tuotteet) minun lempi tuotteita Guerlain-merkki