Sisältöön
DIOR

DIOR Sauvage EdP tuoksu 60 ml

105,00 €
1 750,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Aavikon taianomainen iltahämy inspiroi Diorin parfymööriä François Demachya luomaan tuoksun, jossa yhdistyvät yön viileys, aavikon polte ja ilmassa väreilevät syvät tuoksut. Syvänsininen hetki, joka vapauttaa villeimmät vaistot. Sinä hetkenä kun sudet saapuvat ja taivas liekehtii, on uuden taian aika tulla esiin.

"Luodessani Dior Sauvage Eau de Parfum -tuoksua en keskittynyt niinkään vahvistamaan tuoksua, sillä se oli jo erittäin helposti tunnistettava. Tavoitteena ei ollut korostaa tai kyllästää tuoksua, vaan halusin sen sijaan tuoda esiin kunkin hallitsevan nuotin ja siten paljastaa aivan uusia sävyjä."
Pehmeän intensiivinen tuoksujälki, mystisen voimakas selkeässä raikkaudessaan.

Mausteiset ja aistilliset tuoksunuotit täydentävät eloisaa ja mehevää calabrialaista bergamottia, Sauvage-hajuveden tunnusomaista tuoksua. Puumainen, ambraan vivahtava ambroksaani kääriytyy Vanilla absoluten savuisen maskuliinisiin aromeihin. Papua-Uusi-Guineasta peräisin oleva vanilja poimitaan vihreänä ja käsitellään innovatiivisella uuttomenetelmällä, joka auttaa säilyttämään sen monisävyiset aromit.
Se levittyy eksoottisena puumaisen, ambraan vivahtavan pohjatuoksun ylle antaen tuoksulle itämaista aistillisuutta.

Tuotetiedot
Koko

60ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901368254