Sisältöön
Mac Cosmetics

MAC Prep+Prime Fix+ kasvosuihke 100 ml

32,00 €
320,00 €/l
Valittu väri:Lavender
  • Coconut
  • Lavender
  • Matte
  • Rose

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Prep + Prime Fix on kosteuttava kasvo- ja meikinpohjustussuihke, joka raikastaa ihoa ja kiinnittää meikin.

Suihke on pitkään ollut ammattilaismeikkitaiteilijoiden suosikki, ja se on tänä päivänä yksi myydyimmistä tuotteistamme, joka on voittanut useita palkintoja. MAC Cosmeticsin Fix+ -kasvo- ja meikinpohjustussuihke sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja. Lisäksi se sisältää kurkkua, vihreää teetä ja kamomillaa, jotka auttavat pitämään ihon raikkaana koko päivän. Saatavilla lumoavissa romanttisen ruusun, rauhoittavan laventelin tai kermaisen kookoksen tuoksuisina.

Fix+-suihke on myös erittäin monikäyttöinen: Voit käyttää sitä ihon kosteuttamiseen ennen kuin levität aamulla meikin, suihkuttaa sitä päivän aikana meikin päälle kosteuttamaan ihoa, raikastamaan meikkiä ja antamaan kauniin lopputuloksen. Tämän lisäksi Fix+-kasvo- ja meikinpohjustussuihketta voi käyttää luomivärin voimistamiseen tai meikin parantamiseen käyttämällä sitä apuna poskipunan, meikkivoiteen ja puuterin häivyttämisessä.

MAC Cosmeticsin Fix+-kasvo- ja meikinpohjustussuihke on ihotauti- ja silmälääkärien testaama, ja sopii siksi eri ihotyypeille.

-Kosteuttaa ja pitää ihon raikkaana
-Kiinnittää meikin 12 tunniksi
-Raikas ja luonnollinen tuoksu
-Ihotautilääkärien testaama
-Silmälääkärien testaama

Tuotetiedot
Ainesosat

Water\Aqua\Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Panthenol, Arginine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ppg-26-Buteth-26, Fragrance (Parfum), Disodium Edta, Phenoxyethanol Huomaa, että ainesosaluettelot voivat muuttua tai vaihdella aika ajoin. Katso ajankohtaisin ainesosaluettelo mukana tulevasta tuotepakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Belgia

Käyttöohjeet

Suihkuta kasvo- ja meikinpohjustussuihketta iholle noin 30 senttimetrin etäisyydeltä. Suihkuta Fix+-suihketta puhdistetulle iholle kosteuttaaksesi sitä ennen kosteusvoiteen levitystä. Suihkuta Fix+-suihketta meikkivoiteen päälle kiinnittääksesi meikin ja saadaksesi sen kestämään pidempään sekä saadaksesi kaunista hehkua. Voit myös suihkuttaa Fix+-suihketta päivän aikana kosteuttaaksesi ihoa, raikastaaksesi meikkiä ja saadaksesi kaunista hehkua.

Tuotekoodi

0773602359318

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita