Sisältöön
DIOR

DIOR Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl EdT tuoksu 20 ml

53,00 €
2 650,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Miss Dior Blooming Bouquet -hajuvesi on nyt uudessa roll-on-pullossa. Tyylikkäässä lasipullossa on hienostunut roll-on-helmi, jonka avulla levität hajuveden uudella tavalla, helposti ja kevyesti.
Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl sopii niin tuoksun paranteluun kuin mukaan otettavaksi parfyymiksi – kuin arvokas jalokivi, joka kulkee aina mukanasi.

TARKKA JA KONTROLLOITU LEVITYS: Lasihelmestä vapautuu sopiva määrä hajuvettä juuri haluamasi kohtaan, pisaraakaan hukkaamatta.
SAMETTINEN KOSKETUS: Ylellisen aistikas, äärettömän kevyt ja raikas koostumus.
MUKAAN OTETTAVA: 20 ml:n pullossa on tiiviisti sulkeutuva kierrekorkki, minkä ansiosta se kulkee mukanasi missä vain.

Helmeilevän raikas Miss Dior Blooming Bouquet on kuin tuhansin kukin koristeltu mekko. Christian Dior rakasti kukkia ja tämä Diorin kukkaistuoksu on kunnianosoitus hänen intohimolleen. Dior-tuoksun sydämessä kukkivat calabrialaisen bergamotin jalostamat pionin ja damaskonruusun vivahteet. Runollisia pohjanuotteja koristaa pitsimäinen valkoinen myski. Hurmaavan leikkisää Miss Dioria ilmentävä keväinen kukkaistuoksu.

Liu'uta hienoa kirkasta roll-on-helmeä pulssikohtiin, kuten kaulaan ja ranteisiin, niin saat Miss Dior Rose Blooming bouquet -tuoksun viipymään ihollasi pitkään.

Tuotetiedot
Koko

20ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901395366