Sisältöön
Nioxin

NIOXIN 4 Trial Kit hoitopakkaus värjätyille, selvästi ohentuneille hiuksille

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin10kappaletta
43,90 €
129,12 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nioxin System Kit 4 värjätyille, selvästi ohentuneille hiuksille.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Meksiko

Käyttöohjeet

Levitä sopiva määrä cleanser -shampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti. Annostele sopiva määrä Scalp Revitaliser -hoitainetta kämmenelle, hiero tuote kauttaaltaan Nioxin Cleanser -shampoolla pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti. Jatka hoitoa saman Nioxin hoitojärjestelmän Treatment -hiuspohjan tehohoidolla.

Tuotekoodi

4064666305363

Arviot (10)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sylvia

    Luotto tuote jo vuosia

    Olen käyttänyt jo useita vuosia. Käytän Nioxin 3 ja Nioxin4 vuorotellen. Hiukset ovat säilyneet paksuina ja terveen näköisinä. Ei "läsäytä" hiuksia, niin kuin monet muut shampoot ja hoitoaineet

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Meli57Vahvistettu osto

    Toimiva setti

    Tämä hiustenhoitosetti jää pysyvästi käyttöön. Shampoo puhdistaa hyvin hiukset ja päänähän, hoitoaine selvittää hiukset ja jätettävä hoitoaine viimeistelee pesun tuloksen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    NanaVahvistettu osto

    Olen tyytyväinen

    Sopii hyvin minun hiuksilleni Tukka on pesun jälkeen kiiltävä eikä ole sähköinen

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Api40Vahvistettu osto

    Toimiva tuote

    Olen pessyt muutaman viikon ajan hiukseni näillä tuotteilla. Hiusten lähtö on huomattavasti vähentynyt. Jonkun verran tuntuu tuuheamalta myös hiukset.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    JembaVahvistettu osto

    Hiukset tuntuu paksummilta

    Suuri miinus siitä, että vie värjätyistä hiuksista värin! Vie värin, vaikka kampaaja vinkkasikin laittamaan suoraväriä sekä shampoon että hoitsikan sekaan. Tämän lisäksi laitan 1x/vko colormaskia kuiviin hiuksiin. Parilla ensimmäisellä kerralla hoitoaine ja jätettävävaahto ärryttivät hiusrajaan punaiset näpyt. Eivät ole hävinneet kokonaan 2vkon käytön jälkeen, mutteivät enää ärry. Plussaa siitä, että jättää raikkaan tunteen päänahkaan. Kerrankin hoitoainetta kuluu saman verran shampoon kanssa. Muutenkin ensimmäinen pestävä hoitoaine, jonka jäljiltä hiukset eivät valu liukkaina ja mähmäisinä päätämyöten seuraavaan pesuun saakka. Jotenkin hennot, lasimaiset hiukset tuntuvat paksummilta ja toivottavasti "pahin sulkasato" selätetty. Harjaan ei ainakaan jää niin paljon hiuksia kuin ennen. Uskoisin vaikutuksen olevan suurempi, jos pystyisin käymään suihkussa joka toinen päivä. Nyt tyydyttävä jonkin aikaa apuun 1 tai 2 kertaa viikossa. Harmi. Huomasin jo ensimmäisen pesun jälkeen, että jätettävää, suihkutettavaa hoitoainetta pitää laittaa aiempaa enemmän. Pituuksiin ja latvoihin öljyä. Öljyä olen laittanut latvoihin vähän joka päivä. Muuten alkavat hapsottaa. Tämän lisäksi hiukset katkeilisivat ja olisivat todella kuivat korvista latvoihin. Tällöin olisi turha edes yrittää pitää hiukset puolipitkinä. Tämän takia en ole uskaltanut ajatella hiustenkuivaajan käyttöä vielä kertaakaan. Muutoin föönaisin tyven päänahasta irti joidenkin pesujen jälkeen. En muista, että päänahka olisi voinut näin hyvin pitkään aikaan. Ei rasvoitu yhtä nopeasti kuin ennen, jolloin käytin Four reasons shampoita tai Color Brilliancea. Vuosi sitten kokeilin Cutrin Bio+ värjättyjen hiusten shampoota, hoitoainetta sekä seerumia. Se ei "syönyt hiusväriä", muttei jättäny hiuksiin ja päänahkaan näin hyvää tunnetta. Nioxin on ylivoimainen ainakin omille hiuksilleni! Antaisin täydet 5 tähteä, kun tämä ei veisi hiuksista väriä näin nopeasti. Aion tästäkin huolimatta jatkaa käyttöä ainakin toisen paketin, kun nämä putelit loppuvat. Lisäksi ostan pikimmiten 3D boosterin tms, josta olen lukenut. Olisi ihana kokeilla kaikki Nioxinin tuotteet, jotta hiukset pysyvät päässä ja vieläpä tuuheampina kuin ennen!