Sisältöön
Zuii Organic

Zuii Organic Cheek & Lip Crème voidemainen poski- ja huulipuna 3,5g

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin13kappaletta
-
0,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Zuii Organic Flora Cheek and Lip Cream on upea, kermaisen voidemainen poskipuna ja huulipuna samassa. Kirkkaat ja pigmenttirikkaat sävyt levittyvät pehmeästi antaen terveen luonnollisen, kaunista ihosävyä korostavan lopputuloksen. Taputtele poskipäille tuomaan hehkua tai levitä intensiiviseksi sävyksi huulille.
Voidepunan innovatiivisen kevyessä kukka- ja hedelmäpigmenttikoostumuksessa on hyödynnetty keikarinkukkaa, pitayaa, granaattiomenaa, rypälesiemenuutetta, mustikkaa ja karpalouutetta. Ravitseva yhdistelmä sheavoita, aloe veraa, jojobaa ja pelargoniaa takaavat sen, että ihosi on ravittu ja hehkuva.
Sävyt:
? Ariel
? Dione
? Helene
? Janus
? Kari
? Pan
Kosteuttava koostumus antaa säteilevän viimeistelyn poskipäille ja vahvan sävyn huulille. Sopii kaikille ihotyypeille tuomaan elinvoimaista ja luonnollista hehkua kasvoille
Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista. Sarja on 100-prosenttisesti luonnollinen, luomusertifioitu ja eläinkokeeton.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Australia

Tuotekoodi

0812144012906

Arviot (13)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    HuulipunaVahvistettu osto

    Ok tuote, mutta ei hintansa arvoinen

    Minulla on tästä kaksi eri sävyä, jotka ovat ominaisuuksiltaan hieman erilaisia. Pan on kaunis viileä sävy, joka toimii huulilla. Pidän siitä, että se kuluu kevyesti huulilta syömisen/juomisen myötä, niin että huulille ei jää selkeää kulumisrajaa. Tuote vastaa huulirasvan kanssa sävyttävää huulivoidetta. Poskille sävy on ehkä liian vahva. Ariel sävy taas sopii poskille hyvin antaen raikkaan värin. Huulilla sen sijaan sitä on vaikeaa käyttää, koska koostumus on tosi ohut eikä se oikein meinaa imeytyä huuliin. Kumpaakin sävyä on hieman hankala levittää poskille tasaisesti. Kynsien kanssa tuotetta on vaikeaa käyttää, koska tuote on syvällä purkissa. Normaalihinnalla en tuotetta ostaisi.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    HeidiVahvistettu osto

    Monipuolinen ja helppo

    Tuote on ollut käytössäni kuukauden. Tykkään sen monipuolisista käyttömahdollisuuksista, helppoudesta ja miedosta tuoksusta. Miinuksena pakkaus.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Maarit75Vahvistettu osto

    näppärä laatutuote

    samasta purkista kätevästi väriä huulille ja poskille (jopa luomille välillä olen sipaissut), miellyttävä koostumus, kaunis purkki tuo pientä luxusta arkeen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SaaraVahvistettu osto

    Paras voidemainen poskipuna

    Hyvä pigmentti, levittyvyys ja pysyvyys! Tykkään eniten juuri näistä Zuiin voidemaisista poskipunista!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ReeetaVahvistettu osto

    Ihana tuoksu

    Levittyy helposti, toimii poski- ja huulipunana mutta myös silmäluomilla. Huulissa aavistuksen kuiva, joten itse lisään päälle huulirasvaa. Tuoksu on ihana!