Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Patyka

Patyka Intensive Moisturising Mask kosteuttava naamio 50 ml

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin5kappaletta
51,90 €
1 038,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Intensiivisen tehokas kosteusnaamio, joka on todellinen SOS-hoito kuivalle, elottomalle ja kiristävälle iholle. Pehmentää ja kirkastaa ihoa rentouttaen kiristävää tunnetta. Auttaa ihoa säilyttämään sen luonnollisen harmonian. Merileväuute kiinteyttää ja silottaa ihoa, ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti Omega-3 ja -6 -rasvahappoja ja parantaa ihosolujen uudistumista. Ruusunmarjaöljyn sisältämä A-vitamiini auttaa ihon kollageenin muodostuksessa. Avokadoöljy kosteuttaa syvältä, korjaa ja ehkäisee ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Jojobaöljy ja karitevoi pehmentävät ihoa parantaen sen elastisuutta. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen etenkin kuivan ja pintakuivan ihon hoitoon. Soveltuu myös epäpuhtaalle iholle, sillä ohut koostumus ei tuki ihohuokosia. Vegaaninen tuote.

Käyttöohje: Levitä naamiota reilu kerros puhtaille kasvoille. Anna vaikuttaa vähintään 15 min, pyyhi ylimääräiset naamiot kasvoveteen kostutetulla vanulapulla tai jätä naamio vaikuttamaan yön yli. Erittäin kuivan ihon hoidossa naamiota voidaan käyttää myös yövoiteen asemasta useamman kerran viikossa. Sopii myös tehohoidoksi paikallisesti käytettynä kuiville silmänympäryksille.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3700591900280

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Joulun odottajaVahvistettu osto

    Hyvää kosteutusta pintakuivalle talvi-iholle

    Ostin tuotteen n. kolme viikkoa sitten ja se on pitkälti täyttänyt odotukseni. Kärsin erityisesti talviaikaan ihon pintakuivuudesta ja tämä tuote on auttanut siihen ongelmaan hyvin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SinneliVahvistettu osto

    Upea tuote

    Tämä tekee mitä lupaa. Kuivuus on selvästi vähentynyt ja iho on joustavamman tuntuinen sekä todella pehmeä. Suosittelen lämpimästi

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MaaMVahvistettu osto

    Huumaava kosteusnaamio

    Naamiossa melko parfyyminen tuoksu. Kosteuttaa hyvin pintakuivaa ihoa ja sopii mainiosti sekaiholle. Naamio ei ainakaan itsellä imeydy täysin (voi johtua runsaasta levittelystäkin), joten yökäytössä tyynyliina menee pesuun seuraavana päivänä.. Pakkauksen avaustapa oli hauska!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Satsuma83Vahvistettu osto

    Ihan kelpo kamaa

    Olen käyttänyt tätä aina kun iho on tuntunut kireältä n 1-2 kertaa viikossa esim saunan tai suihkun jälkeen ja antanut olla yön yli. Aamulla sitten pyyhkäissyt kasvovedellä pois. On kyllä siloinen iho

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnjakyllikkiVahvistettu osto

    suosittelen

    Loistava tuote. Iho pehmeä ja hyvännäköinen