Sisältöön
Pharma Nord

Pharma Nord D-Pearls® D-vitamiini 38 µg 160 kaps.

24,05 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

D-Pearls® 38 µg on tehokas ja hyvin imeytyvä D-vitamiini oliiviöljyssä. Pienet, helposti nieltävät kapselit sisältävät 38 µg D3-vitamiinia kylmäpuristetussa oliiviöljyssä, josta rasvaliukoinen D-vitamiini imeytyy hyvin.

D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä hampaiden ja luiden pysymistä normaalina. Lisäksi se edistää veren normaalia kalsiumtasoa sekä kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja lihastoiminnan ylläpitämistä. D-vitamiini osallistuu elimistössä solujen jakautumisprosessiin.

Miksi valita D-Pearls® 38 µg?
D3-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, mikä tarkoittaa, että se vaatii rasvaa imeytyäkseen hyvin. D-Pearls® 38 µg -kapselit sisältävät 38 mikrogrammaa D3-vitamiinia, joka on imeytymisen parantamiseksi liuotettu korkealaatuiseen kylmäpuristettuun oliiviöljyyn. D-Pearls® 38 µg -kapselit ovat läpipainopakkaukseen pakattuja pieniä, helmimäisiä gelatiinikapseleita, jotka on helppo niellä tai pureskella.

D-Pearls® 38 µg on käytännöllinen ja luotettava tapa varmistaa elimistön riittävä D-vitamiinin saanti. D-vitamiinin saannista on erityisen tärkeää huolehtia, mikäli et saa riittävästi D-vitamiinia auringosta tai ravinnosta. Sinulla voi olla riski riittämättömään D-vitamiinin saantiin, jos:
- olet iäkäs
- vietät paljon aikaa sisätiloissa
- asut pohjoisilla leveyksillä, missä on niukasti auringonvaloa
- syöt vähän tai riittämättömiä määriä rasvaista kalaa tai muita hyviä D-vitamiinin lähteitä
- sinulla on tumma iho (melaniini vähentää ihon kykyä tuottaa D-vitamiinia auringonvalon avulla)
- käytät peittävää vaatetusta, joka rajoittaa auringolle altistumista
- olet ylipainoinen

Tuotetiedot
Ainesosat

Oliiviöljy (kylmäpuristettu), kapselinkuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), väri (rautaoksidi).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Käyttöohjeet

1 kapseli päivässä aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Suositeltu vuorokausiannos 1 kaps. sisältää 38 µg D3-vitamiinia.

Säilytys

Säilytys: Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

5709976138407