Sisältöön
Sisley

Sisley Phyto-Sourcils Fix kulmakarvageel 5 ml

60,50 €48,40 €
12 100,00 €/l
Valittu väri:1 Light Medium
 • 1 Light Medium
 • 2 Medium dark
 • 0 Transparent

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Phyto-Sourcils Fix on tuuheuttava ja kiinnittävä kulmakarvageeli. Nailonkuituja sisältävä geeli antaa kulmille ryhdikkyyttä ja saa ne hetkessä vaikuttamaan täyteläisimmiltä. Kiinnittävä ja joustavuutta antava täydellisesti tasapainoitettu geeli kiinnittää kulmakarvat koko päivän ajaksi tekemättä niitä jäykiksi. Sävy 0 on täysin huomaamaton ja se sopii antamaan kulmakarvoille hallittavuutta. Sävyt 1 ja 2 antavat kulmakarvoille hennon, katsetta syventävän värin.
Muotoilevan harjan ansiosta levittäminen on tarkkaa ja lopputulos on erittäin luonnollinen. Yksi kerros riittää kulmien korostamiseen ja useampi kerros antaa kulmille intensiivisyyttä.
Pitkäkestoinen Phyto-Sourcils Fix pysyy hyvin ja kestää hankausta.
Hoitavia aktiiviaineita (B5-provitamiini ja passiouute) sisältävä tuote ottaa huomioon ihon herkkyyden. Sietokyky testattu oftalmologisesti.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3473311875419

Arviot (2)

arvosana4,5/5

 • arvosana4/5

  Hehkua

  Kulmageeli

  Pieellä harjalla on helppo muotoilla kulmat. Kuituja sisältävä koostumus tuuheuttaa hivenen. Putkilpn suuaukko voisi olla pienempi, tuotetta tulee aika reilusti. Toisaalta, määrä riittää molempii kulmiin! Väritön on suosikkini. Toinen putkilo menossa tätä riittoisaa tuotetta.

 • arvosana5/5

  AK70Vahvistettu osto

  erinomainen tuote

  Melko kallis, mutta riittoisa laadukas tuote.

Ladataan