Sisältöön
Sisley

Sisley Sisleÿa l'Integral Eye & Lip Contour Cream silmänympärysvoide 15 ml

239,00 €
15 933,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Elämäntyyli, päivittäinen stressi, liiallinen auringonotto… nämä käyttäytymistekijät jättävät jälkensä silmänympärysihoon, joka on kasvojen herkin alue.
Sisley tarjoaa kokonaisvaltaisen vastauksen torjumalla näkyviä merkkejä, jotka liittyvät 3 ikääntymistyyppiin: geneettinen ja ympäristön aiheuttama ikääntyminen sekä henkilökohtaisen elämäntyylin aiheuttama ihon ikääntyminen.

RYPPYJÄ TORJUVA JA KIINTEYTTÄVÄ VAIKUTUS
Silkkialbitsia- ja laakerikasviuutteet yhdistettyinä hiivan ja soijan proteiiniyhdisteisiin auttavat antamaan energiaa silmänympärysiholle ja vähentämään ryppyjä ja juonteita katseen raikastamiseksi ja nuorentamiseksi.
Soijan peptidiuuttetta sisältävä hoitotuote kiinteyttää yläluomia katseen avaamiseksi ja suurentamiseksi.
Huulen yläpuolen pystytason rypyt silottuvat. Huulen yläpuolella näkyy erityisen selkeästi käyttäytymistekijöiden vaikutus (tupakointi, aurinko,...).

TURVOTUSTA JA TUMMIA SILMÄNALUSIA TORJUVA VAIKUTUS
Kasvipohjaisten aktiiviaineiden yhdistelmä, kuten atlassetrin ja hapatetun granaattiomenan uutteet, auttaa kirkastamaan sinisen ja ruskean sävyisiä tummia silmänalusia: katse on selkeästi kirkkaampi. Passionhedelmän uute auttaa vähentämään silmänalusten turvotusta.

Välittömät (kosteuttaminen, levännyt ja kirkkaampi katse) ja pitkävaikutteiset (selkeästi silottuneet juonteet, kiinteä iho, tummien silmänalusten ja turvotuksen väheneminen, katseen avautuminen) tulokset.

Sietokyky testattu oftalmologisessa ja dermatologisessa valvonnassa. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Tuotetiedot
Koko

15ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3473311510129

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita