Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup Powder Brow Pencil kulmakynä 1,4 g

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
9,90 €
9 900,00 €/kg
Valittu väri:08 Ash Brown
  • 08 Ash Brown
  • 05 Auburn
  • 09 BLACK
  • 01 Blonde
  • 06 Brunette
  • 04 Caramel
  • 07 espresso
  • 03 Soft Brown
  • 02 Taupe

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kuvittele mielessäsi täydelliset kulmakarvat. Ovatko ne huolitellut mutta hennot? Luo unelmiesi kulmat Eyebrow Powder Pencil -kulmakynällä. Ainutlaatuisen kulmakynämme ohut rakenne mahdollistaa puuterimaisen pehmeän mattaisen lopputuloksen. Viimeistele kulmasi käyttämällä tuotteen mukana tulevaa spoolie-sivellintä värin tasoittamiseksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

All shades contain the following unless otherwise noted. Dark Soul & Brick House Cyclopentasiloxane, Polybutene, Synthetic Wax, Isododecane, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Cottonseed Oil, Barium Sulfate (CI 7712), Ceresin, Ozokerite, Microcrystalline Wax/Cera Microcristallina/Cire Microcristalline, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Rosin/Colophonium/Colophane, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Blue 1 Lake (CI 429), Red 7 (CI 1585). Bedrose & Rosey Sunset Cyclopentasiloxane, Polybutene, Synthetic Wax, Isododecane, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Cottonseed Oil, Ceresin, Ozokerite, Microcrystalline Wax/Cera Microcristallina/Cire Microcristalline, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Rosin/Colophonium/Colophane, Barium Sulfate (CI 7712), Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 (CI 1585), Red 3|Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kiina

Käyttöohjeet

Rajaa ja täytä kulmasi puuterikynällä. Käytä sitten spoolie-sivellintä kulmien viimeistelemiseksi ja saat kauniin lopputuloksen.

Tuotekoodi

0800897085407

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    GingerVahvistettu osto

    Kerrankin punapäillekin oma kulmakynä!

    Meillä punapäillähän ei tunnetusti kulmakarvoja ole, ellemme piirrä niitä esiin, mutta punaisiin hiuksiin sopivia kulmakynien sävyjä on vaikea löytää. Mutta ei enää! Olen käyttänyt jo pari vuotta tätä kynää ja ollut todella iloinen siitä että vihdoin Suomessakin voin saada hiusten väriin sopivan kulmakynän. Auburnin punasävy on samanlainen kuin vaikkapa hennattujen hiusten ei liian ruskea tai liian tumma. Muuten olisin antanut viisi tähteä, mutta kynän jälki suttaantuu todella helposti pienimmästäkin hipaisusta (jos hiukset pyyhkäisevät naamaa, paidan päälle vetäminen hipaisee kulmia jne.), jollei kiinnitä meikkiä jollain spraylla taikka luo tällä piirrettyjen kulmakarvojen ympärille "suojamuuria" vaikkapa peitepuikolla. Mutta kerrankin olen saanut meikkaamalla luonnollisen näköiset kulmakarvat jotka ovat sävy sävyyn hiusten kanssa, joten vielä en ole tästä luopunut. Kannattaa muuten ostaa uusi jo kun edellistä kynää on viitisen senttiä jäljellä, sillä viimeiset viisi senttiä tästä kynästä ovat usein tyhjää täynnä, joten käyttöikä ei ole ihan niin pitkä kuin luulisi. Mutta nämä ovat pieniä vikoja verrattuna siihen että kerrankin a) saan kulmakarvat ja b) ne näyttävät luonnollisilta.