Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Sisley

Sisley Black Rose Skin Infusion Cream hoitovoide 50 ml

tuotteen arvosana 4.1/5

Siirry arvioihin11kappaletta
229,50 €
4 590,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Black Rose Skin Infusion Cream on täydellinen päivittäinen ihonhoitotuote, joka antaa iholle täyteläisyyttä ja heleyttä. Sen teho perustuu Black Rose -tuotesarjan 3 perusasiaan tehokkuuden ja miellyttävyyden lisäämiseksi:
-rajaton sensorinen koostumus,
-hienostunut ja addiktoiva tuoksu,
-välittömästi vaikuttava ja pitkäaikainen nuorekkuutta lisäävä vaikutus

1. Palauttaa ihon kimmoisuuden
Lyhtykoisouute ja sen kaksitehoinen epidermiksessä ja dermiksessä* täyteläisyyttä lisäävä tehokkuus on yhdistetty padina pavonica -leväuutteeseen, joka vahvistaa ihon kosteuttavaa kalvoa ja lisää ihon täyteläisyyttä.
2. Lisää ihon heleyttä ja kirkkautta
Mustan ruusun vesiuute silottaa ihon hetkessä ja parantaa ihon valon heijastuskykyä. Hibiskuksen kukkauute lisää ihon heleyttä. Runsaasti tehokkaita antioksidantteja sisältävä alppiruusu-uute torjuu ihon harmautta.

Poikkeuksellisen sensorinen levitys: silkkimäinen koostumus muuntuu mikrovesipisaroiksi ja se imeytyy ihoon. Kosteutettu iho on kuin nuortunut.
Öljypitoisen mustan ruusun uute, toukoruusun vesi sekä karite- ja ruistankioöljyjen yhdistelmä tekee ihosta pehmeän, hetkessä raikkaan tuntuisen ja antaa iholle kestävän miellyttävyyden tunteen.
Black Rose -tuotesarjan tuoksusigneeraus, jossa tuoksuu ruusu, magnolia ja kurjenpolvi, herättää aistit ja luo hetkessä hyvänolon tunteen.

Sietokyky on testattu dermatologien valvonnassa. Sopii kaikille ihotyypeille, herkkä iho mukaanlukien. Ei tuki ihohuokosia.
*in vitro -testi

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3473311320506

Arviot (11)

tuotteen arvosana 4.1/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    986Vahvistettu osto

    Silkkistä pehmeyttä iholle

    Olin saanut tuotteen näytteitä jo aiemmin joten tiesin mitä odotin tuotteelta. En pettynyt ensivaikutelmaan, tuote on hintansa arvoinen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Marjatta52Vahvistettu osto

    Hyvin kosteuttava voide

    Olen ollut erittäin tyytyväinen

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Heidi42Vahvistettu osto

    Suosikki kasvovoide

    Tätä kasvovoidetta olen käyttänyt jo useamman vuoden. Kun ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin eron ihossani niin jäin koukkuun. Iho näyttää sileämmältä ja vain paremmalta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tiia 72vVahvistettu osto

    Ihan loistava tuote!

    Black Rose pitää minkä lupaa: hoitaa ja kohottaa kesän jäljiltä kuivahtanutta ihoa! Houkuttelee kokeilemaan muitakin saman sarjan tuotteita. On hintansa arvoinen, ihan riittoisa voide!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KorpimummoVahvistettu osto

    Kevyt

    Ihanan kevyt, hyvin levittyvä, tuoksu miellyttävä, suosittelen