Sisältöön
Bioteekki

Bioteekki Super Magnesium ravintolisä 100 tabl.

17,80 €
0,18 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bioteekki Super Magnesium on ainutlaatuisen tehokas ja nopeavaikutteinen magnesiumvalmiste. Super Magnesiumissa magnesium on heti valmiina imeytyvässä aminohappokelatoidussa muodossa, minkä ansiosta se imeytyy nopeasti ja tehokkaasti.

Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaaleja toimintoja ja auttaa siten palautumaan päivän koitoksista. Magnesium edistää myös normaaleja psykologisia toimintoja, joiden toiminta on tärkeä rauhoittumisessa.

Valmiste on laktoositon, maidoton, liivatteeton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Vuorokausiannos sisältää: 1-3 tabl. Magnesium 100-300 mg (27-80%*) *osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot
Koko

100 tabl

Ainesosat

Magnesiumbisglysinaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumtauraatti, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polydekstroosi, keskipitkät rasvahapot).

Magnesiumbisglycinat, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat), magnesiumtaurat, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror, kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa, polydextros, medellånga fettsyror)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Valkoinen, ovaalin muotoinen ja jakouurteellinen tabletti.

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

1-3 tablettia päivässä.
Annostusta ei saa ylittää. Magnesiumin liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia, tällöin annostusta on hyvä pienentää.
Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1-3 tabletter per dag.
Doseringen får ej överskridas. Överdrivet bruk av magnesium kan ha laxerande verkan, och då är det bra att minska dosen.
Ersätter inte en balanserad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6413620600354