Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

beautyblender

the orginal beautyblender® single meikkisieni, bubble

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
21,50 €
1 954,55 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Meikkauksen mullistava meikkisieni! Uniikki muoto ja hieno materiaali takaavat virheettömän ja rajattomattoman meikkaustuloksen. Erinomainen esim. meikkivoiteille, BB- tai CC-voiteille, primereille, puutereille ja voidemaisille poskipunille.

Tuotetiedot
Koko

11G

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0815985025166

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MeikkikiisuVahvistettu osto

    Erittäin hyvä meikkisieni

    Ostin uuden beautyblenderin vuosien jälkeen, ja ero edelliseen blenderiin on aika huomattava. Tuntuu kuin olisi vaihtunut vähän tämä rakenne sellaiseksi että imee vähemmän tuotteita itseensä ja puhdistuu hieman helpommin. Meikkivoide sunmuut levittyvät ihan nätisti meikäläisen ongelmaiholle. Paras meikkisieni jonka tiedän.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Lady SwanVahvistettu osto

    BeautyBlender on paras

    Ehdottomasti paras väline meikkivoiteen lisäämiseen, tällä tulee tasainen ja virheetön lopputulos. Laadukas tuote, suosittelen kaikille.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Emppuli1Vahvistettu osto

    Kätevä pakkaus

    Pakkaus, jossa Beautyblender tulee, on erittäin kätevä, sillä tuote kulkee suojattuna matkassa. Sienen voi jättää kuivumaan purkin päälle, jolloin se saa rauhassa kuivua ilmavasti. Ainoa miinus on, että jos heti käytön jälkeen ei ehdi pestä sientä, sen kyllä näkee (jää sitkeä tahra).

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ssarauhVahvistettu osto

    HUIPPU

    Ai että tämä on kyllä mainio meikkiseini, oon käyttänyt nyt muutaman viikon enkä tule vaihtamaan muuhun. Olen edelleen todella hämilläni kuinka hyvin meikkivoide levittyy tällä söpön värisellä beautyblenderillä, niin tasainen ja kaunis loppu tulos. Sopii yhtähyvin paksumman tai ohuemman meikkivoiteen levitykseen. Aidolla ja feikillä beautyblenderillä on SUURI ero.