Sisältöön
Sisley

Sisley Paris Super Soin Solaire Summer Body Oil SPF 15 aurinkoöljy 150ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
133,00 €
886,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Super Soin Solaire Silky Body Oil Sun Care SPF 15 keskitason suoja on ihon nuorekkuutta* suojaava aurinko (tuote/öljy), joka auttaa ylläpitämään ihon kykyä suojata sitä auringon ja valon aiheuttamalta ikääntymiseltä uuden sukupolven UVA- ja UVB-suodattimien ja erittäin tehokkaiden suojaavien aktiiviaineiden ansiosta.
– Vapaita radikaaleja torjuva vaikutus** aktiiviaineiden yhdistelmän ansiosta (E-vitamiiniasetaatti ja makean valkolupiinin uute), jotka auttavat suojaamaan ihoa oksidatiiviselta stressiltä, joka on valon aiheuttaman ihon ikääntymisen merkittävin syy.
- Soluja suojaava vaikutus: solujen kokonaisvaltainen suojaaminen on oleellista niiden uudistumisen kannalta. Solujen suojaavan vaikutuksen** ansiosta makean valkoisen lupiinin uute yhdistettynä auringon säteitä torjuviin suodattimiin auttaa suojaamaan soluja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta.
– Ihon suojakerrokseen kohdistuva vaikutus: kameliaöljy auttaa vahvistamaan ihon suojavaikutusta, jotta iho säilyttää optimaalisen kosteustason ja torjuu tehokkaammin ympäristön haittavaikutuksia.
– Kosteuttava ja ravitseva koostumus: auringonsäteet saattavat vahingoittaa ihon rasva-ainekalvoa ja kuivattaa ihoa. Kamelia, auringonkukka ja karitevoi auttavat palauttamaan ihon kimmoisuuden ja kosteuden.

Monisuuntainen ja käytännöllinen suihke levittää tuotteen tasaisesti. Silkkinen öljy tekee ihosta satiininpehmeän ja tuo esiin ihon heleän rusketuksen. Vedenkestävä. Laventelin ja kurjenpolven eteeriset öljyt antavat voiteelle luonnollisen tuoksun.

*auttaa suojaamaan ihoa valon aiheuttaman ikääntymisen vaikutuksilta (rypyt, tummat läiskät, kuivuminen ja kiinteyden menetys)
**in vitro -testit

Tuotetiedot
Koko

150ML

Tuotekoodi

3473311688033

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    mietri3Vahvistettu osto

    Monivuotinen suosikki

    Tykkään kovasti Sisleyn aurinkoöljystä. Käytän sitä jo monta vuotta peräkkäin.