Sisältöön
Guerlain

Guerlain Mon Guerlain EDP 30ML SPR

99,00 €79,20 €
3 300,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

"Minun näkymätön tatuointini, minun tuoksuni, minun Guerlain – nimi, joka on kuin hyväily iholla.Uusi, upea Mon Guerlain -tuoksu on raikas ja itämaisen sensuelli. Siinä tuoksuu laventeli, jasmiini, santelipuu sekä vanilja. Tuoksu tuo esiin lähes 200 vuoden historian täynnä menestystä, ammattitaitoa ja anteliaisuutta. Mon Guerlain on kunnianosoitus nykyajan naisellisuudelle – vahva, vapaa ja sensuelli naisellisuus, inspiraation lähteenä Angelina Jolie."

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

3346470131385

Arviot (11)

arvosana4,8/5

 • arvosana5/5

  SaagalVahvistettu osto

  Mahtava tuoksu

  Pitkään lempituoksua etsineenä luulen sen nyt löytäneeni. Pehmeä, sopivan makea tuoksu olematta kuitenkaan liian imelä. Kestää ihollani usean tunnin, vaatteissa useamman päivän. Tuoksu toimii talvella hyvin. Tuoksun kantajan iästä riippumatta täydellisen tyylikäs tuoksu niin arkeen kuin juhlaankin!

 • arvosana5/5

  TyytyväinenVahvistettu osto

  Sensuelli

  Entuudestaan tuttu tuoksu joka jaksaa aina vaan ihastuttaa itseäni ja lähelläni olevia.Tuote sopii minulle,jonka ihon ph on hapan.Tuoksu ei muutu.Pullon koko on sopiva ja vieläpä sieväkin.

 • arvosana5/5

  RiittuVahvistettu osto

  Ihana tuoksu

  Parfyymien ystävänä tunnen monia tuoksuja. Tämä on uusi tuttavuus. Ihastuin heti. Laadukas tuoksu, jossa pehmeyttä ja makeutta.

 • arvosana5/5

  riikka987Vahvistettu osto

  Talvituoksuni

  Jo toinen kerta kun haluan tämän puuterisen tuoksun talvituoksukseni.

 • arvosana5/5

  Irmeli 56Vahvistettu osto

  Mon Guerlain

  Ihana tuoksu. Säilyy iholla pitkään. Tunnen itseni tämän tuoksun avulla erityiseksi. Rakastetuksi kauniiksi omalla tavallani. Usein kysytään miten voit tuoksua noin ihanalta. Mieheni osti tätä ensin minulle ja nyt on aina yksi pullo avattuna toinen varatossa.

Ladataan