Sisältöön
Luin Living

Luin Living Huonetuoksu 200ml Let me get COSY

49,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Huonetuoksut, eli diffuuserit, ovat tyylikäs tapa saada tuoksu osaksi kodin sisustusta ja tunnelmaa. Luin Living Huonetuoksussa on erikoismuotoiltu ja kaunis lasinen pullo, jonka sisään tikut laitetaan tuomaan tuoksua kotiisi. Mitä enemmän tikkuja laitat, sitä voimakkaampi tuoksu. Voit halutessasi sulkea korkin ja ottaa huonetuoksun myöhemmin takaisin käyttöön. Let me get Cosy -tuoksu on tunnelmaltaan rentouttava ja sopii jokaiseen kotiin tuomaan rauhallisen miellyttävää tunnelmaa. Cosyn rentouttavassa tuoksussa yhdistyvät puuvilla, lilja, jasmiini, myski sekä pehmeä vanilja. Lasipullon väri on läpikuultava beige, tikut ovat vaaleaa puuta. Leveys 14 cm, korkeus 13 cm ja syvyys 4 cm. Kaunis ja tyylikäs lahjapakkaus.

Tuotetiedot
Väri

Sand

Koko

200 ml

Ainesosat

Alfa-heksyylikanelialdehydi, p-t-Butyylialfametyylihydrokanelialdehydi, 4-tert-Butyylisykloheksyyliasetaatti, dl-Sitronelloli, Kumariini, omega-Pentadekalaktoni, delta-1-(2,6,6-Trimetyyli-3-sykloheksen-1-yyli)-2-buten-1-oni.

Alfa-hexylkanelaldehyd, p-t-butylalfametylhydrokanelaldehyd, 4-tert-butylcyklohexylacetat, dl-citronellol, kumarin, omega-pentadekalakton, delta-1-(2,6,6-trimetyl-3-cyklohexen-1-buten-2-yl) 1-min.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Kaunis pullo, jota voi käyttää sisustuksessa öljyn loputtua
- Suljettava korkki – voit vaihtaa tuoksua ja ottaa uudelleen käyttöön fiiliksen mukaan

Alkuperämaa

Italia

Materiaali

Tuoksuöljy

Mallinumero

10058902

Tuotekoodi

6430062941197