Sisältöön
Dr. Hauschka

Dr. Hauschka Defining Mascara ripsiväri 6 ml

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin5kappaletta
-
0,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Erotteleva ripsiväri korostaa jokaista yksittäistä ripseä. Lisää väriä kauttaaltaan ripsille aivan sipsien juuresta kärkeen asti. Kolme eri sävyä.

Ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä säilöntäaineita, ei mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja eikä PEG:tä. Dermatologisesti testattu, ei eläinkokeita.

Dr. Hauschka tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman pitkälti valvottua luomu- tai biodynaamista tuotantoa, sekä reilun kaupan mukaista tuotantoa.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

4020829043831

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Ikä71Vahvistettu osto

    Hyvä ostos

    Ostin tämän tuotteen, koska halusin allergiatestatun, ruskean ripsivärin. Olen käyttänyt muutaman kerran ja olen tyytyväinen ostokseeni. Ei ole täysin veden kestävä, eli vähän tulee väriä silmän sisänurkkaan.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    HoitajansilmäVahvistettu osto

    Aivan paras!

    Olen käyttänyt tätä maskaraa kohta vuoden verran ja pakko sanoa että en ole pettynyt. Minulla on herkät silmät ja käytän myös piilolinssejä ja tämä maskara on mielestäni markkinoiden paras. Pitkään etsinyt hyvää maskaraa ja kokeillut monen monta eri merkkiå ja aina pettynyt. Mutta tämä on aivan mahtava! Ei tahraa, ei varise, ei ärsytä silmää. Kestää kokonaisen 13 tunnin työpäivän ja vielä sen että siitä lähtee työkaveriden kanssa drinksuille. Suosittelen lämpimästi kaikille kokeiltavaksi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kirsi_MariaVahvistettu osto

    Täydellinen just mulle!

    Oon tosi pitkään etsiny itselleni sopivaa ripsaria ja mikään ei oo ollu hyvä. Ja olen ollu jopa ilman ripsaria jonkin aikaa. Nyt sitten tämä ruskea oli täydellinen. Luonnolliset ja kaartuvat ripset ja silmätkin tykkää.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    ErtsupeeVahvistettu osto

    Perushyvä ripsari

    Ostin tämän, kun ajattelin kokeilevani sinistä ripsiväriä. Väri on kuitenkin todella mustansininen, joten varsinaista eroa normaaliin mustaan en ole huomannut. Erottelee ripset hyvin eikä paakkuunnu, lopputulos on erittäin luonnollinen, ehkä jopa liian näkymätön. Varisee hiukan!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    raija06Vahvistettu osto

    Erinomainen

    Olen käyttänyt tuotetta jo vuosia ja ollut aina tyytyväinen, sopii allergiselle.