Sisältöön
Swiss Diamond

Swiss Diamond paistinpannu 24cm premium steel

59,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pinnoittamattomat Premium Steel -rosteripaistoastiat valmistetaan laadukkaasta 18/10 -teräksestä. Sarjan tuotteet ovat ihanteellisia paistoastioita päivittäiseen ruoanlaittoon - ne ovat erittäin kestäviä, tasaisesti lämpeneviä ja tukevia, ja ne soveltuvat kaikille lämmönlähteille. Pohjan rakenteen alumiinisydän takaa astioiden nopean ja tasaisen lämpenemisen, ja pohjan ulkopinnassa käytettävä 18/0 -teräs on itsessään magnetisoiva materiaali, joten erillistä induktiorakennetta ei astioiden pohjaan ole tarvinnut rakentaa. Astioiden ulkopinta on tyylikkäästi satiiniviimeistelty, eivätkä astioiden rungot väänny kovassakaan käytössä. Paistoastioiden kahvat ovat tukevat, eivätkä ne kuumene liedellä käytettäessä (huom. uunikäytössä aina uunikintaat käsien suojaksi!). Astiat ja niiden temperoidut lasikannet kestävät lämpöä uunissa 260°C saakka. Astioiden reunat on muotoiltu niin, että niistä on helppo kaataa esim. kastiketta tarjoiluastiaan mahdollisimman vähillä roiskeilla tai ruokatahroilla.
Vinkkejä pinnoittamattoman rosteripaistinpannun käyttöön: Pannu kannattaa valmistella öljyllä ennen käyttöä. Lämmitä pannua keskilämmöllä ja laita pannulle ohut kerros hyvin kuumennusta kestävää ruokaöljyä. Anna pannun jäähtyä ja pyyhi talouspaperilla ylimääräinen öljy pois pannusta. Pannu on nyt käyttövalmis. Mausta ruoka vasta freesauksen tai pinnan ruskistamisen jälkeen ja käännä kypsennettävä ruoka vasta, kun paistettava pinta on kypsynyt tai ruskistunut kunnolla. Näin ruoka irtoaa rosterisesta paistopinnasta helpommin.
Premium Steel -paistoastiat ovat konepesun kestäviä, mutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käsinpesua.

Tuotetiedot
Väri

Rosteri

Koko

24CM

Kokotiedot

25.5 (Leveys) x 10 (Korkeus) x 44 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

materiaali teräs
lämpenee tasaisesti
soveltuu kaikille
liesityypeille
kestää lämpöä uunis-
sa 260c saakka
konepesun kestävä

Alkuperämaa

Kiina

Materiaali

Ruostumaton teräs

Tuotekoodi

7640119213255