Sisältöön
Jalo Helsinki

Jalo Phoenix-ensisammutin, musta

79,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Oiva Toikan suunnittelema Phoenix muuntaa ensisammuttimen sisustukselliseksi designesineeksi. Kaunis tuote - joka pidetään esillä keittiössä - on myös nopeasti saatavilla hätätilanteessa, jossa jokainen sekunti voi olla ratkaiseva. Perinteinen käsisammutin päätyy usein kaappiin tai varastoon, jolloin se ei ole helposti löydettävissä palon syttyessä. Pienestä 700 g:n koostaan huolimatta Phoenix sammuttaa jopa 25 litraa palavaa rasvaa. Phoenix-sammutin on erittäin helppokäyttöinen: se toimii kuten mikä tahansa spray-pullo. Irrota linnun pää sekä sprayn sinettikorkki ja suihkuta. Sprayssa käytetään uutta mekaanista painetekniikka ja sammutinliuos on tarkoitettu erityisesti öljypalojen sammuttamiseen. Sammutinliuos soveltuu myös muiden alkavien palojen sammutukseen: sillä voidaan sammuttaa jopa 1000 V:n sähkölaite. Sammutinliuos on biohajoavaa eli se voidaan huuhtoa talousveden mukana. Peseminen käytön jälkeen onnistuu vedellä ja normaaleilla keittiönpuhdistusaineilla. Tyhjä sammutin voidaan hävittää normaalin kotitalousjätteen mukana. Phoenix on ponneaineeton ja huoltovapaa. Uusi mekaaninen painetekniikka tekee tuotteesta turvallisen eikä räjähdysvaaraa ole, vaikka tuote odottaisi käyttöään pitkäänkin. Huomaathan, että Phoenix ei ole täytettävissä uudelleen ja suosittelemme uuden tuotteen hankkimista, mikäli tuotetta on käytetty palon sammuttamiseen, vaikka sammutinliuosta olisi vielä jäljelläkin.
Käyttöohje:
1. Irrota linnun pää nostamalla sitä ylöspäin. 2. Poista spray-suutinta suojaava sinettikorkki. 3. Suihkuta nestettä paloa kohti 1,5 metrin turvaetäisyydeltä. 4. Palon alkaessa laantua suihkuta nestettä yläviistosta liekin juureen kohti palavan nesteen pintaa jolloin pinnalle muodostuu uudelleen syttymistä ehkäisevä kalvo.
Varoitus! Painepakkaus, paine n. 2 bar. Säilytä alle 50°C ja suojaa auringonvalolta. Ei saa puhkaista eikä polttaa tyhjänäkään. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä suihkuta silmiin.Sammutteelle altistuminen: Jos sammutetta on nielty: Huuhtele suu runsaalla vedellä, nieltyä tuotetta ei pidä oksentaa ulos. Ota yhteys lääkäriin.
Jos sammutetta joutuu silmiin: Huuhtele runsaalla vedellä 15 minuutin ajan, poista piilolinssit mikäli mahdollista. Älä hiero silmiä. Ota viipymättä yhteys lääkäriin.
Jos sammutetta joutuu iholle: Huuhtele ihoa runsaalla vedellä vähintään 15 minuutin ajan. Poista tahriintunut vaatetus.
Jos sammutetta on hengitetty: Vie potilas raikkaaseen ilmaan. Älä anna syödä tai juoda. Ota yhteys lääkäriin.

Tuotetiedot
Väri

Musta

Koko

300ML

Kokotiedot

7 (Leveys) x 28 (Korkeus) x 11 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

Keittiön palojen ensisammutukseen; Biohajoava sammutusneste; Helppokäyttöinen

Takuu

TAKUU 2 VUOTTA/GARANTI 2 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Materiaali

KUORI MUOVIA. SAMMUTE BIOHAJOAVAA NESTETTÄ, SISÄLTÄÄ 1,2,3-BENZOTRIAZO

Tuotekoodi

6430038437808