Sisältöön
Remington

Remington hiustenkuivain PROluxe AC9140

54,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

24 tuntia kestävä föönaustulos kuin kampaajan jäljiltä! PROluxe-hiustenkuivaajan ansiosta hiuksesi ovat kuivauksen jälkeen sähköttömät ja ennennäkemättömät sileät. Ammattimainen, tehokas 2400 W:n AC-moottori ja OPTIheat-teknologia toimivat yhdessä taaten nopean kuivauksen ja kestävän lookin. Upea muotoilu ja laitteen helmenhohtoinen valkoinen väri ruusukultakorostuksin antavat häivähdyksen luksusta muotoilurutiineihisi. Päivän ensihetkistä seuraavaan aamun asti voit luottaa siihen, että muotoilemasi hiustyyli kestää ja kestää...
OPTIheat-teknologian ja ainutlaatuisen Style Shot -ominaisuuden ansiosta PROluxe-kuivain käyttää lämpöä älykkäästi muotoillakseen, muokatakseen ja lukitakseen tyylisi. Eksklusiivinen, erityismuotoiltu ilmankeskitin parantaa puhallusilmavirran ja lämmön kohdistustarkkuutta, niin että onnistut saavuttamaan helposti ammattimaisen föönaustuloksen. Lämmön kohdistaminen juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan, takaa tavoittelemasi volyymin ja muodon.
Hiusmuotoilu alkaa aina föönauksesta, ja sileän ja sähköttömän perustan luominen ennen hiusten kihartamista tai suoristamista on täydellisen hiuslookin edellytys. PROluxe-hiustenkuivaajan ionisointiominaisuus on avain sähköttömiin, sileisiin ja kiiltäviin hiuksiin. Se tarjoaa 90 % enemmän ioneja, jotka silottavat hiusten suomukerrosta, niin että hiukset näyttävät terveiltä ja täydellisesti muotoilluilta.

Tuotetiedot
Väri

Rose

Kokotiedot

9.3 (Leveys) x 29 (Korkeus) x 21.3 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

OPTIheat-teknologia
tehostaa kuivausta
tehokas 2400 W
ammattimainen
AC-moottori
3 lämpö2 nopeus-
asetusta tehokas viileäpuhallus
ripustuslenkki
3 m pitkä johto
5 vuoden takuu

Takuu

TAKUU 5 VUOTTA/GARANTI 5 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

4008496873449

Arviot