Sisältöön
Iittala

Iittala Festivo kynttilänjalka 120 mm

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin7kappaletta
79,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Iittala Festivo-kynttilänjalka (120mm) on näyttävä lasinen sisustusesine kotiin. Timo Sarpanevan suunnittelemat kynttilänjalat ovat todellinen suomalaisen kodin ikoni.

Kynttilänjalkoja valmistetaan eri pituuksia, jotka voidaan yhdistää ryhmäksi tai laittaa esille yksittäin. Upea kynttilänjalka sopii kauniisti kaikkiin sisustustyyleihin. Täydellinen häälahja, syntymäpäivälahja tai tuparilahja.

Kynttilän turvallinen käyttö, yleisohje:
Polta kynttilää vain palamattomalla alustalla esim. keramiikka, kivi, lasi ja metalli ovat hyviä vaihtoehtoja. Mikäli käytät puista kynttiläjalkaa tarkista, että kynttiläpesässä on metallinen kuori. Älä sijoita kynttilää muovikalusteen, puisen leikkuulaudan tai kankaisen pöytäliinan päälle äläkä lähelle verhoja. Mikäli kynttilöitä on useita, jätä väliin riittävästi tilaa, jotta kynttilät eivät kuumenna toisiaan, tarkista suositus kynttiläpakkauksesta. Huolehdi, että käytettävä kynttilälyhty on riittävän tilava ja tarkista lyhdyn valmistajan suositukset käytettävälle kynttilälle. Älä polta ulkokäyttöön tarkoitettua kynttilää (esim. hautakynttilä) sisätiloissa. Sammuta kynttilä aina tukahduttamalla. Lue aina kynttiläpakkauksen tuotekohtaiset varoitukset ja ole huolellinen kynttilää käsitellessäsi äläkä koskaan jätä palavaa kynttilää ilman valvontaa.

Tuotetiedot
Väri

kirkas

Koko

120MM

Muut ominaisuudet

Kynttiläjalka 120 mm

Alkuperämaa

Suomi

Materiaali

LASI

Mallinumero

1023745

Tuotekoodi

6411923659024

Arviot (7)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TuotarVahvistettu osto

    Kaunis

    Olen tyytyväinen, keräilen jalkoja.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anna67Vahvistettu osto

    Upeat Iittalan kynttilänjalat

    Ostin nämä kuukausi sitten. Olin katsonut Sokoksen kuvastoa, ja ihastuin näihin. Lapsuudessani kaikilla oli Iittalan Festivo kynttiläjalka tai kaksi kotona. Tuli nostalginen olo. Ovat nyt omassa kodissani antamassa tunnelmaa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    WikkeVahvistettu osto

    klassikko

    olen tyytyväinen ostokseeni

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RIH65Vahvistettu osto

    Ajatonta tyyliä

    Kynttilänjalka on upea lahja 60-vuotiaalle siskolleni, jonka koti huokuu kotimaista designia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Lempi11Vahvistettu osto

    Yllätysuutuus!

    Ostin Iittala Festivo kynttilänjalan muiden samaan sarjaan kuuluvien kynttilänjalkojen lisäksi. Yllätyksenä tuli tuotteen uutuus - kynttilänjalan yläosaan lisätty metalliosa, joka suojaa kynttilänjalkaa kuumuudelta ja on kaunis yksityiskohta. Suosittelen!