Sisältöön
Zuii Organic

Zuii Organic Maxi Lash Mascara ripsiväri Granite 7g

tuotteen arvosana 3.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
-
0,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Maxi Lash ripsiväri erottelee kauniisti ja antaa ripsillesi välitöntä pituutta. Ravitseva ja pitkäkestoinen koostumus levittyy vaivatta tarkan kumiharjan avulla.

Käyttö:
1. Varmista, että silmäripsesi ovat kuivat ja öljyttömät ja halutessasi tupsauta pohjalle kevyesti puuteria.
2. Levitä ripsiväriä haluamasi määrä ja anna kuivua kerrosten välillä.

Sävy:
Granite: Graniitin musta

Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista. Sarja on 100-prosenttisesti luonnollinen, luomusertifioitu ja eläinkokeeton.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Australia

Materiaali

LUOMU

Tuotekoodi

0812144012203

Arviot (2)

tuotteen arvosana 3.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ulla13Vahvistettu osto

    Pysyvä koostumus joka ei paakkuunnu

    Lähdin hakemaan Sensain 38-mascaralle eläinkokeetonta korvaajaa ja löydettyäni tämän en enää palaa takaisin kemikaalien pariin. Hyvin erotteleva, miellyttävä pehmeä koostumus, lähtee hyvin lämpimällä vedellä. Paras ripsari mitä olen kokeillut.

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    zharitzaVahvistettu osto

    Suuri pettymys

    Odotukset olivat korkealla tämän tuotteen suhteen, normaalisti olen tottunut vain parhaaseen Zuiilta.. Mutta..! En tiedä mitä tälle mascaralle oli käynyt, vai onko tosiaan tehtaalta asti näin surkeaa tavaraa.. Kun avasin tuubin jo ihan ensimmäistä kertaa, harja oli ihan rutikuiva.. Mascaramassa tuntui olevan joko loppu tai todella kuivunut tuubiin :/ Sen vähän mitä tuotetta harjasta ripsiin jää, vaikuttaa muuten ihan hyvältä (harja erottelee ripset hyvin), mutta kokonaisuudessaan tuote oli ihan susi :(