Sisältöön
Zuii Organic

Zuii Organic Foundation Primer meikinpohjustusvoide 50ml

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin5kappaletta
37,90 €28,43 €
1 263,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Zuii Organic Foundation Primer kosteuttaa, tasapainottaa ja luo pehmeän pinnan meikkipohjan kiinnittymistä varten. Voide on yhdistelmä ihoa ravitsevia ainesosia. Kauniin pohjan ohella ruusuvesi, kamomilla, aloe vera ja kehäkukkauute rauhoittavat ihoa ja kosteuttavat sen pintaa, vähentäen pienten juonteiden vaikutelmaa. Ruusuvesi rauhoittaa, auttaa kontrolloimaan ihon rasvatasapainoa ja vähentämään tulehduksia. Meikinpohjustusvoidetta voi käyttää myös ihon herkimmillä alueilla kuten huulten- ja silmänympärysiholla.

Levitys:
1. Levitä voidetta kevyesti kasvojen ja kaulan alueelle.
2. Anna asettua hetki ennen meikkipohjan levitystä. Käytä alla kosteusvoidetta jos ihosi sitä kaipaa.

Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista. Sarja on 100-prosenttisesti luonnollinen, luomusertifioitu ja eläinkokeeton.

Tuotetiedot
Väri

Väritön

Koko

30ML

Materiaali

LUOMU, VEGAANI

Tuotekoodi

0812144011688

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Marica85Vahvistettu osto

    Zuii Organic Primeri

    Ehdottomasti paras primeri joka sopii kuivalle ja couperosalla iholle. Primer tekee ihosta kosteutetun ja eikä meikki kuivahda ihon pinnalle. Käytän usein primeriä ilman kasvovoiteita koska kyseinen tuote kosteuttaa tarpeeksi ihon ainakin kesällä. Primer on aika kallis, mutta herkkäihoisille kaikki zuii tuotteet toimivat ja hoitavat ihoa. :)

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kirsikka9Vahvistettu osto

    Varma ja toimiva!

    Meikinpohjustusvoide on minulle tärkeä. Jokin aika sitten halusin siirtyä luonnonkosmetiikan käyttäjäksi, ja jännitin löydänkö helposti minulle sopivan tuotteen. Tämä tuote on toiminut juuri niin kuin toivoinkin. Todella hyvä!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    johannamaariaVahvistettu osto

    Todella hyvä pohjustusvoide

    Tuote levittyy helposti eikä rullaannu pois kuten joidenkin luonnonkosmetiikka-primerien kohdalla on minulle käynyt. Imeytyy nopeasti ja pitää kasvot ja meikin heleinä koko päivän. Suurin plussa siitä, että sopii herkälle atooppiselle iholleni (!). Todella hyvä tuote, jonka hinta-laatusuhde kohdillaan. Suosittelen!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Heba9Vahvistettu osto

    Hyvää luonnontuote

    Ainesosiltaan erinomainen ja ihan hyvän tuntuinen lopputulos. Ei tee ihmeitä, mutta mattoittaa juuri sopivasti. Hinnaltaan hieman kallis, mutta luonnonmukainen koostumus tärkeää.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ola87Vahvistettu osto

    paras primeri

    Loistava tuote. Kosteuttaa, tasoittaa ja saa meikin pysymään siistinä.