Sisältöön
GOSH

GOSH Contour'n Strobe Kit kasvomeikkipaletti 20 g

tuotteen arvosana 3.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
26,50 €19,88 €
1 325,00 €/kpl
väri:001 Light
koko:20G

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

GOSH Contour'n Strobe Kit on neljän sävyn meikkipaletti, jonka avulla muotoilet kasvojen piirteitä ja korostat parhaita puoliasi. Paletti sisältää aurinkopuuterin, varjostussävyn, poskipunan ja korostusvärin. Kaikissa neljässä sävyssä on ilmavan kevyt ja tasaisen pehmeästi levittyvä tekstuuri. Poskipunalla tuot väriä kasvoille, aurinkopuuterilla lämmintä hehkua, varjostusvärillä voit muotoilla kasvojasi kapeammiksi ja korostusvärillä teet meikkipohjastasi kauniin kuultavan. Tuote on hajusteeton ja vegaaninen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Talc, Mica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Polymethyl Methacrylate, Nylon-12, CI 77491 (lron Oxides), Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Zea Mays (Corn) Starch, CI 77499 (lron Oxides), Ethylhexylglycerin, lsononyl lsononanoate, Magnesium Myristate, CI 77492 (lron Oxides), Dehydroacetic Acid, Zinc Stearate, Phenyl Trimethicone, Aqua\Water, Dimethiconol, Salicylic Acid, CI 15850 (Red 7 Lake), CI 77007 (Ultramarines), VP/Hexadecene Copolymer, Tin Oxide, Stearic Acid, Palmitic Acid, Lauric Acid.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Hajusteeton, vegaaninen

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

5711914088187

Arviot (4)

tuotteen arvosana 3.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    HehkuVahvistettu osto

    Hyvä ja monipuolinen tuote!

    Olen ehtinyt käyttää tätä muutaman viikon ja olen tosi tyytyväinen. Väriä tulee sopivasti, ei liian tuhtia aloittelevalle meikkaajalle. Värit tuovat kasvoille toivottua hehkua sopivine varjostuksineen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Satu 50Vahvistettu osto

    Toinen paletti jo menossa

    Mulla on jo toinen paletti menossa joten olen ollut tosi tyytyväinen. Korostusväri on upea, varjostusväri sopivan tumma. Poskipunaa harvemmin sipaisen, joten aina jää joku väri paletista käyttämättä kun muut värit on jo loppu. Mutta käytän tätä joskus myös luomivärinä, eli kaikille tulee käyttöä. Hintansa väärti!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    EmiliaVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Mielestäni hyvä tuote, sopii hyvin myös laukkuun mukaan kokonsa puolesta.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    MiiaVahvistettu osto

    Kevyttä korostusta

    Tuote on ollut ihan OK mutta Gosh merkillä on tavallisesti parempi pigmenttituotteissaan. Korostusta saa tehtyä kauniisti mutta odotin parempaa koostumusta ja pigmenttiä.