Sisältöön
Vogel

Vogelin 5 päivän paastopaketti

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin14kappaletta
81,70 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Paastopaketti sisältää kaiken tarvittavan 5 päivän paastoon helposti. Paasto on vapaaehtoista ruoasta pidättäytymistä. Elimistö ottaa paastotessa energiansa vararavinnosta, jonka avulla se pystyy hoitamaan normaalit toimensa häiriöttä. Paaston aikana elimistöstä poistuu aineenvaihdunnan kuona-aineita ja paaston tuloksena elimistö saavuttaa paremman fyysisen ja psyykkisen tasapainon. Paasto sopii kaikille terveille aikuisille. Sisältö: Biotta Ananastäysmehu 500 ml, Biotta Porkkanatäysmehu 500 ml, Biotta Tomaattitäysmehu 500 ml, Biotta Daily Veggies 500 ml, Biotta Granaattiomenamehu 500 ml, Herbamare kasvisliemitiivistekuutiot 8 x 9,5 g, Molkosan heratiiviste 200 ml, yrttisekoitustee (20 pss), Cynara artisokkauute 50 ml, suolihuuhtelupussi, paasto-ohjeet.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Sveitsi

Tuotekoodi

6422100028069

Arviot (14)

tuotteen arvosana 4.4/5

 • asiakkaan antama arvosana 1/5

  RedcatVahvistettu osto

  Pettymys

  Tuote oli homeessa, oli laitettu hyllyyn kyljelleen ja jostain syystä korkit oli vuotaneet. Eli ei minulla ole antaa tuotteesta palautetta. Toki sain hyvityksen viallisesta erästä

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Elo68Vahvistettu osto

  Maittavat ominaisuudet

  Ostin tuotteen n. kuukausi sitten. Hyvät ohjeet paastoon valmistautumisesta aina lopettamiseen asti. Tuotteiden maku ja vaihtelevuus on minun makuuni hyvin sopivia.

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  VogelVahvistettu osto

  Helppo paketti

  Helppoon paastoamiseen hyvä. Ei tarvitse itse miettiä mitä ostaa, kun paketissa on kaikki valmiina. Hyvänmakuisia tuotteita.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Jessica96Vahvistettu osto

  Mahtavat eväät paaston suorittamiseen!

  Mieheni osti tämän paketin enimmäkseen kokeena toivoen että se edesauttaisi elämäntapa muutoksia ja näin myös kävi!Annos koot pieneni,oli iloisempi ja tyytyväinen kaikkeen pieneenkin terveelliseen ruokaan(oikeasti alkoi tykätä kaikesta vegaanisestakin vanhana vannoutuneet lihan syöjänä,enään ei edes halua rakentaa aterioita sen ympärille,voi helposti olla ilman)epäterveellinen sai huonomman olon mitä kohtaan ei kokenut enään edes mielihalua vaikka oli voinut syödä joskus päivinäkin niin.Maistoin kaiken paremmin,kiintymys raisvaiseen ja hiilihydraattiseen ruokaan meni nollaan,tulisuuden sietokyky myös,samoin halu sokeriin.Ei ollut enään ”tukkoinen” olo,virtaa tuntui olevan enemmän vaikka söi vähemmän kaloreita mitä oli joskus hieman liikaakin,sekin jäi taakse.Tahto jatkaa hyvää oloa on kestänyt jo sen 3kk ja huomaan hyvin ison eron,painokin nyt tippunut sen isoimman plussan päälle eli fyysisen ja henkisen paremman olon,vahva suositus varsinkin jos kokee elämäntapa remontin vaikeaksi!Vaikka tämä ei ole itse se loppu elämän muutos on aivan mahtava apu ja boosti aloittaa se vaikka kuulostaisi hieman radikaaliselta,kyse ei kumminkaan ole kuin ”muutamasta” päivästä jonka jälkeen on paljon helpompi suunnata kohti terveellisempää elämäntapaa!:) Tahdon voima on tämän jälkeen eniten tarvittavin kyky,varsinkin kun mielihalut ja vatsan koko liian isoille aterioille on selätetty.

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  EkapaastoVahvistettu osto

  Tämä jää tavaksi!

  Paastosin elämäni ensimmäisen kerran. Ohjeet olivat selkeät ja paketti toimiva. Aion jatkossa paastota säännöllisesti.

Ladataan