Sisältöön
Omron

Omron M3 Comfort verenpainemittari

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
109,00 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Omron M3 Comfort on helppokäyttöinen ja luotettava automaattinen olkavarsiverenpainemittari. Omronin Intelli Wrap mansetin mittausala on 360 astetta. Siksi sen asettaminen olkavarteen on helppoa ja mittaustulos on aina tarkka ja luotettava. Sopii käyttäjälle, jonka olkavarren ympärysmitta on välillä 22-42 cm. Validoitu ja hyväksytty käytettäväksi diabeetikoilla, raskauden aikana ja raskausmyrkytyksen aikana. Mittaustulosta on entistä helpompi tulkita, sillä laite ilmaisee selkeästi punaisella värillä, jos verenpaine on yli tavoitearvon (135/85). Mittari ilmoittaa selkeästi LED-valolla varustetulla OK-symbolilla, että mansetti on kiinnitetty oikein eli riittävän kireälle olkavarteen. Mittaus tapahtuu helposti vain yhtä nappia painamalle ja selkeästi tulkittava tulos näkyy selkeästi suurikokoisella näytöllä. Omron verenpainemittarit käyttävät Intelli Sense teknologiaa, joka takaa luotettavan mittaustuloksen. Mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittaus on aina nopea, miellyttävä ja kivuton. Omron-verenpainemittarit ovat luotettavia, sillä ne ovat kliinisesti validoituja eli lääketieteen ammattilaisten testaamia ja hyväksymiä. Omron M3 mittarissa on muisti kahdelle käyttäjälle plus vierastila. Se ilmoittaa 60 viimeisintä mittaustulosta. Mittari ilmoittaa myös epäsäännöllisestä sykkeestä mittauksen aikana omalla symbolillaan. Siinä on myös liiallisen liikkumisen symboli ja se laskee automaattisesti viimeisten mittaustulosten keskiarvon. Pakkauksessa on mukana selkeät käyttöohjeet, paristot ja pehmeä säilytyskotelo. Omron-verenpainemittareissa on kolmen vuoden takuu.

Tuotetiedot
Väri

Valkoinen

Kokotiedot

8.7 (Leveys) x 10.5 (Korkeus) x 14.5 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

aina tarkka intelli wrap 360
epäsäännöllisen sykkeen ilmaisin
muisti
2x60 mittausta
keskiarvotoiminto
intellisense teknologia
kliinisesti validoitu
pakkauksessa paristot

Takuu

TAKUU 3 VUOTTA/ GARANTI 3 ÅR

Tuotekoodi

4015672111806

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.5/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  JussiVahvistettu osto

  Kompakti verenpainemittari

  Hyvä ja toimiva laite. Suosittelen!

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  SipuliVahvistettu osto

  Luotettava kotimittari

  Olen ollut tyytyväinen mittariin ja mansettiin. Mansetti on osittain muotoiltu kovaksi, joka ilmeisesti estää liiallisen kiristyminen.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  IrkkuVahvistettu osto

  Nopea mittaus!

  Olen ollut h6vin tyytyväinen.

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  LeenukkaVahvistettu osto

  Hyvä hinta-laatusuhde

  Muutaman viikon käytön jälkeen ollaan tosi tyytyväisiä mieheni kanssa, saamme molemmat tuloksemme sinne talteen. Helppo ja nopea mittaus.

Ladataan