Sisältöön
Talika

Talika Bio-Enzymes Mask After-Sun rauhoittava kasvonaamio 20 g

10,50 €
525,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Talikan bioentsyyminaamiot sisältävät runsaasti tehoaineita. Bioselluloosasta valmistetut naamiot ovat ultraohuita, jonka vuoksi ne levittyvät tasaisesti iholle peittäen jokaisen uurteen ja juonteen. Naamion kolmiulotteinen rakenne imeyttää tehoaineet tehokkaasti ja tasaisesti ihoon koko vaikutusajan ajan. Naamioita on erilaisiin ihon tarpeisiin: kosteutukseen, puhdistukseen, ihon ikääntymisen merkkeihin ja auringonoton jälkeen.

Afer Sun Mask on ihoa viilentävä ja rauhoittava naamio auringonoton jälkeen. Hyaluronihappo sitoo ihoon runsaasti kosteutta. Sokerijohdannaiset ja alppiyrtit (esim. kamomilla, arnika ja koiruoho) rauhoittavat ja kosteuttavat auringon rasittamaa ihoa tehokkaasti.

Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, ja tehoaineet sisältävä osa on naamion keskimmäinen kerros. Poista valkoinen suojakalvo ja aseta naamio puhtaalle ja kuivalle iholle. Poista päällimmäinen kuitukerros ja tasoittele kasvoille jäävä naamiokuitu sormilla ihon joka kohtaan kiinni. Anna vaikuttaa 15-30 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen poista naamio ja hiero ihon pinnalle jäänyt seerumi ihoon. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Tuotetiedot
Koko

20G

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3139438550430